Balti puodeliai

Filtruoti pagal
Price
Manufacturers
Simbolis
Brūkšninis kodas
more... less
Spalva
Ilgis [cm]
Plotis [cm]
Aukštis [cm]
Skersmuo [cm]
Talpa [l]
Pakuotės tipas
Sąlytis su maistu
Medžiaga
Talpa [ml]
Indaplovė
Mikrobangų krosnelė
Rūšys
Filter

Kokia yra baltų puodelių talpa?



Baltų puodelių talpa, priklausomai nuo rūšies, naudojamos medžiagos ir net gamintojo, gali skirtis - nuo 150 iki 250 mililitrų. Įdomu tai, kad reikia atsižvelgti ir į tokio indo paskirtį. Baltų kavos puodelių talpa, priklausomai nuo patiekiamo gėrimo, yra nuo 150 iki 300 mililitrų. Mažesni naudojami espreso kavai, o didesni - kapučino kavai patiekti. Indai, naudojami aromatinei arbatai patiekti, talpina nuo 200 iki 300 mililitrų.



Kuo išsiskiria elegantiški balti puodeliai su auksine juostele?



Balti indai visada gerai atrodo ant stalo, be to, tokie indai nepavaldūs laikui. Tendencijos keičiasi, tačiau kalbant apie spalvas, balta spalva yra pagrindinė. Dar vienas tokio tipo indų privalumas yra tas, kad juos galima naudoti tiek įprastiems susibūrimams, tiek elegantiškiems vakarėliams. Šie indai gaminami iš aukštos kokybės medžiagų, pavyzdžiui, porceliano arba keramikos, kurios suteikia jiems švelnaus blizgesio. Jie dažnai puošiami subtiliais ornamentais, kurie suteikia jiems unikalumo. Puikus pavyzdys - aukso juostelės, kuriomis puošiamas indo kraštas arba kojelė, suteikiančios puošnumo.



Kaip išsirinkti gerą servizą savo namams?



Rinkdamiesi baltas taures namams, nepamirškite, kad tokie indai turi nepriekaištingai atrodyti ant stalo ir kartu būti labai patvarūs. Todėl perkant verta atkreipti dėmesį į šiuos dalykus:





  • Rinkitės gaminį, pagamintą iš aukštos kokybėsžaliavų.Puikus pavyzdys čia busbaltoporceliano puodeliai, tačiau lygiaitaip pat galime statyti ant gaminių, pagamintų iš keramikos, akmens masės ar net borosilikatinio stiklo,kuris atidengia patiekiamus gėrimus.

  • Svarbu pasirinkti indą su pakankamai storomis sienelėmis. Storesnės sienelės geriau sulaiko šilumą ir yra labai patvarios, o plonesnių sienelių indai yra neabejotinai lengviau valdomi ir lengvesni.

  • Apsvarstykite pasirinktų indų paskirtį. Balti espreso kavos puodeliai turėtų būti nedideli, tačiau jei ieškote universalaus gaminio, geriausiai tiks balti 250 ml puodeliai.

  • Jei nusprendėte pirkti gaminius rinkiniais, atkreipkite dėmesį į papildomus indų elementus. Elegantiškam kavos ir arbatos serviravimui idealiai tinka balti puodeliai su lėkštutėmis, ant kurių, išmaišę gėrimą, galėsite patogiai padėti šaukštelį ar paduoti svečiams skirtą sausainį.

  • Atkreipkite dėmesį į pagaminimo kokybę - šie indai turi būti gerai suformuoti, o rankenėlė turi gerai priglusti prie puodelio dalies, į kurią pilamas gėrimas.

  • Šiuolaikinius baltus puodelius lengva išlaikyti švarius, todėl ant pakuotės (taip pat ant indų dugno) patikrinkite, ar juos galima plauti indaplovėje.

  • Rinkitės gaminius, atitinkančius jūsų pageidavimus - galima rinktis ne tik minimalistinius indus, kurie puikiai tinka bet kokioje aplinkoje, bet ir tulpės formos indus su dekoratyviniais įspaudais, idealiai tinkančius klasikinėms virtuvėms ir valgomiesiems.



Internetinėje "Mondex" parduotuvėje rasite aukštos kokybėsbaltųpuodelių,skirtų tiek kavai, tiek arbatai patiekti. Platų asortimentą sudaro tiek paprasto dizaino gaminiai, tiek gausiai dekoruoti, pavyzdžiui, rokoko stiliaus modeliai.



Peržiūrėkite ir kitus mūsų asortimento gaminius:



- Kavos puodeliai



- Gėlių puodeliai



- Balti kavos puodeliai



- Puodeliai



- Kavos rinkiniai



- Vakarienės servizas

Pakraunama...