Puodeliai

Filtruoti pagal
Kategorijos
Price
Manufacturers
Simbolis
more... less
Brūkšninis kodas
more... less
Medžiaga
Spalva
more... less
Ilgis [cm]
more... less
Plotis [cm]
more... less
Aukštis [cm]
more... less
Skersmuo [cm]
Talpa [l]
Pakuotės tipas
Sąlytis su maistu
Medžiaga
Talpa [ml]
Indaplovė
Mikrobangų krosnelė
Rūšys
Filter

Unikali porcelianinių puodelių kūrimo istorija



Porcelianiniai puodeliai turi labai ilgą ir įdomią atsiradimo istoriją. Jų ištakos siekia daugiau nei 1300 metų. Šių porceliano šedevrų kūrėjai buvo kinai. Kinijoje porcelianiniai puodeliai buvo laikomi prabangos ir turto simboliu. Jų vertė buvo labai didelė ir juos galėjo turėti tik nedaugelis. Taip pat buvo manoma, kad jie turi gydomųjų savybių. Taip pat verta paminėti, kad unikalių porcelianinių puodelių degimas ir kūrimas vyksta labai aukštoje, iki 1 500 laipsnių temperatūroje. Šio proceso metu taip pat vyksta glazūravimas. Puodeliai ne tik dėl savo nepaprastos istorijos ir meistriškumo, bet ir dėl unikalių formų bei puošybos nuolat pripažįstami kaip itin elegantiški ir ekstravagantiški. Jie taip pat yra labai originali namų puošmena, be to, puikiai tinka kaip stilinga ir rafinuota dovanos idėja.



Itin skoninga ir prabangi dovanos idėja - arbatos puodelis



Neįprasti kavos ar arbatos puodeliai yra tinkama dovana kiekvienu metu ir kiekviena proga. Jiniekada nepabosta ir visada bus funkcionali. Profesinio jubiliejaus proga? Atsisveikinimas su kolega darbe? Dovana viršininkui? Vardo dienos proga? Šias ir daugelį kitų progų atitiks madingo stiliaus ir dizaino kavos ar arbatos puodelis. Be to, pagamintas iš aukštos kokybės porceliano, madingų spalvų ir elegantiškai supakuotas į dėžutę, jis yra puiki dovanos idėja. Kavos puodelis visada buvo ekstravagancijos ir orumo sinonimas, dažnai tai mažas meno kūrinys, traukiantis akį ir turintis neįprastą istorinę kilmę.



Madingas dizainas - kavos puodeliai ir arbatos puodeliai



Puodeliaijuodai kavai, espreso kavai, puodeliai pieniškai kavai: kapučino arba latte, taip pat puodeliai arbatai..... kiekvienas šio gėrimo gerbėjas ras kažką idealaus sau, juolab kad dizainas platus. Yra tradicinių formų puodelių, tačiau praturtintų madingomis spalvomis, pavyzdžiui: subtiliomis rožėmis, beprotiškai madinga pilka ir kitomis švelniomis bei prislopintomis spalvomis. Šiais laikais rekomenduojame žengti dar vieną žingsnį ir pašėlti su kavos / arbatos puodelio dizainu. Tradicionalistams - vienspalviai universalios formos puodeliai, šiuolaikiškiems žmonėms - juodai balti ir grafinių raštų (pvz., dryžių, langelių, pepito, marokietiško dizaino ir t. t.) arba kubistinės formos puodeliai, o glamūristams - kavos puodeliai, praturtinti, pvz.



- Kuris latte art puodelis?



Kavos ar arbatos laikas - elegantiškas ir išskirtinis darbe ir namuose



Niekas taip nepagerina nuotaikos darbe, kaip kavos gėrimas originaliame kavos puodelyje. Pasirūpinkite, kad jūsų puodelis neliktų nepastebėtas ant darbo stalo. Rekomenduojame įdomų kubistinės formos puodelį, savo forma primenantį nušlifuotą deimantą. Prie šio kavos puodelio pridedama didelė lėkštutė, kurioje tilps ne tik puodelis, bet ir sausainis ar kitas saldumynas. Tikras "taškas ant i" ir puikus kavos indų papildymas bus auksinis, subtilus šaukštelis, kuriuo galėsite maišyti gardžią kavos putą arba saldžiai išmaišyti kavos cukrų. Toks rinkinys - tikra ekstravagancija ir profesionalumas. Jei jums neužtenka puodelio kavos ar arbatos, rinkitės 220 ml kavos puodelį, į kurio komplektą taip pat įeina lėkštutė ir plonas šaukštelis. Naujiena yra ir netradicinės pastelinės spalvos: purvinai rožinė, turkio, mėtų.... vilioja pavasario akcentu. Tradicionalistams rekomenduojame tamsiai tamsiai mėlyną, juodą, baltą arba smėlio spalvas.



Kavos puodelis gali būti brangus prisiminimas



Porcelianinis kavos puodelis gali tapti brangiu suvenyru mylimam žmogui. Žavus dizainas, solidus atlikimas ir nuoroda į šimtametes karštų gėrimų patiekimo tradicijas kartu su prisiminimais apie svarbius įvykius - puikus derinys. Šiomis savybėmis pasižymi kiekvienas siūlomas puodelis. Tiek minimalistai, tiek ekstravagancijos mėgėjai ras geriausiai jų reikalavimus atitinkantį modelį. Kavos puodelis yra nuolatinė virtuvės detalė, todėl rinkitės variantą, kuris privers jus šypsotis.



Puodelis, kuris jus džiugins



Puodelį, iš kurio gurkšnojate mėgstamą kavą, naudojate kasdien. Todėl turėtumėte rinktis modelį, kuris privers jus šypsotis. Stilingas ir funkcionalus kavos puodelis yra tikras jūsų indų būtinybės elementas. Jūsų pasirinktas puodelis gali būti gausiai dekoruotas arba, priešingai, kuklus. Svarbu, kad lėtai gurkšnodami kavą iš naujojo puodelio jaustumėtės patenkinti.



Taip pat žiūrėkite: lėkštės, stalo įrankiai, stiklinės, puodeliai, ąsočiai ir karafos, kavos staliukai

Pakraunama...