Puodeliai

Filtruoti pagal
Kategorijos
Price
Manufacturers
Simbolis
more... less
Brūkšninis kodas
more... less
Medžiaga
Spalva
more... less
Ilgis [cm]
more... less
Plotis [cm]
more... less
Aukštis [cm]
more... less
Skersmuo [cm]
Talpa [l]
more... less
Pakuotės tipas
Sąlytis su maistu
Medžiaga
Talpa [ml]
Indaplovė
Mikrobangų krosnelė
Rūšys
Filter

Puodeliai, kad kasdienis kavos gėrimas būtų malonesnis



Visiems kavos mėgėjams akimirka, kai jie atsisėda į patogų fotelį su puodeliu, pripildytu iki kraštų, yra tikra atokvėpio akimirka. Pasirodo, svarbu, kokiomis aplinkybėmis mėgaujamės savo mėgstamu gėrimu, taip pat svarbu, kokioje aplinkoje praleidžiame šią ypatingą dienos dalį. Idealus kavos puodelis turėtų kelti šypseną mūsų veiduose jau tada, kai užverda kavos tirščiai. Įdomi forma ir patogi laikyti rankena - tai tobulo modelio savybės. Porcelianiniai puodeliai yra įvairių spalvų ir formų. Trijų šimtų trisdešimties mililitrų talpos puodelis " Cristie Green " neabejotinai yra vienas iš įdomesnių pasiūlymų. Jo unikalus dizainas idealiai tinka kaip puošmena, kuri vis dėlto yra itin praktiška. Netradicinės formos porcelianinio puodelio rankena kviečia laikyti jį rankoje ir mėgautis mėgstamos rūšies kava. Toks dekoratyvinis daiktas taip pat yra ideali dovanos idėja karštųjų gėrimų žinovui, mėgstančiam švęsti savo gėrimus, juolab kad jis puikiai tiks ir kaip arbatos puodelis.



- Kokie puodeliai porai?



-Kokį puodelįrinktis darbui?



Puikūs puodeliai arbatai ir kitiems gėrimams



Kai pas mus apsilanko svečiai, norime juos pasitikti kuo geriau. Patiekdami gėrimus intriguojančiuose induose, pavyzdžiui, arbatos ar kavos puodeliuose, visiems suteiksime didelį malonumą. Estetiški puodeliai su neįprastomis detalėmis yra daugelio kofeino žinovų troškimo objektas. Porcelianinis puodelis iš serijos "Infinity Silver", kurį galima įsigyti kelių spalvų variantų, tikrai pasiteisins daugelyje situacijų. Dėl neįprastos rankenos formos šviesiai rožinis puodelis, kuriame telpa iki trijų šimtų septyniasdešimt mililitrų gėrimo, atrodo neįtikėtinai elegantiškai. Didžiulis šio puodelio privalumas - jo minimalistinis dizainas, kuris puikiai tinka ir kaip dovana artimam žmogui. Ieškant tinkamo puodelio, iš kurio galėtume gurkšnoti mėgstamą gėrimą, verta pagalvoti apie originalaus in form modelio įsigijimą, kuris mūsų kasdienio poilsio akimirką trumpą kavos pertraukėlę su šeima pavers malonesne. Naudodami porcelianinius puodelius galime lengvai sukurti rinkinį kiekvienam namų šeimininkui.



Originalūs puodelių dizainai, kurie sudomins kiekvieną



Puodeliai taip pat gali būti neįprasto dizaino. Originalios formos, ornamentai ar net medžiagos gali sužavėti kiekvieną, kuris geria gėrimą. Pavyzdžiui, šaltos kavos puodeliai gali būti stiklinių indelių su šiaudeliu formos. Neabejotina, kad toks variantas suintriguos visus šeimos narius ir svečius. 500 mililitrų talpos puodelis idealiai tinka baseino vakarėliui karštą vasaros dieną. Puodeliai arbatai ar kitiems gėrimams gali būti savaime puošmena, ir nebūtinai porcelianinė. Jie taip pat yra puiki dovanų idėja draugams įkurtuvių, gimtadienio ar kita proga. Intriguojančios variacijos klasikinių kavos puodelių tema taps tikra mūsų kolekcijos puošmena, kurią su pasididžiavimu išsitrauksime patiekdami gėrimus. Verta ryžtis šiek tiek pašėlti ir įsigyti tai, kas trauks visų susirinkusiųjų akį, taip išreikšdami savo pomėgį neįprastiems sprendimams, naudojamiems ir virtuvėje. Mūsų mėgstamiausias puodelis gali daugiau ar mažiau akivaizdžiai išreikšti mūsų skonį ir su juo susijusias savybes.



Taip pat peržiūrėkite: puodeliai, kavos servizai, puodeliai ir karafos, kilimėliai ir padėkliukai, virduliai, lėkštės.

Pakraunama...