Puodai

Filtruoti pagal
Price
Manufacturers
Simbolis
more... less
Brūkšninis kodas
more... less
Medžiaga
Spalva
Ilgis [cm]
more... less
Plotis [cm]
more... less
Aukštis [cm]
more... less
Skersmuo [cm]
Talpa [l]
Pakuotės tipas
Sąlytis su maistu
Medžiaga
Talpa [ml]
Indaplovė
Rūšys
Filter

Puodai - kiekvienos virtuvės pagrindas


Sunku įsivaizduoti virtuvę be tokios pagrindinės įrangos kaip puodai. Būtent juose kasdien ruošiame maistą visai šeimai, todėl jie turi būti kuo tvirtesni ir patvaresni. Maisto gaminimo puodai turėtų būti pagaminti iš patvarių medžiagų, pavyzdžiui, nerūdijančio plieno. Taip užtikrinama, kad indai mums tarnaus daugelį metų. Iš šios medžiagos pagamintas penkių didelių indukcinių puodų rinkinys puikiai tiks bet kuriai šiuolaikinei virtuvei. Prekės ženklas "Cookini by Mondex" deda visas pastangas, kad jo gaminių kokybė būtų aukščiausio lygio. Dėl gerai parinkto indukcinei kaitlentei skirto puodų rinkinio kasdienis vakarienės ir kitų patiekalų ruošimas vyks pagal mūsų lūkesčius. Mūsų namų indų kolekcijoje neturėtų trūkti tų, kurie skirti įvairiems maisto ruošimo etapams. Vadinasi, pavyzdžiui, išsišakoti į atskirą puodą pienui arba tą, kuriame ruošiame sriubą. Taip pat verta atkreipti dėmesį į ryžių virimo aparatą, nes jis leis mums sukurti mėgstamą patiekalą iš baltųjų pupelių. Kiekvienas iš atskirų puodų neabejotinai pasirodys itin naudingas visų pasaulio kraštų skanių patiekalų mėgėjams.


Įvairūs indai, kurie gali būti naudingi


Yrakelių tipų virtuvės indų. Kiekvienas iš jų tiks skirtingomis sąlygomis, todėl prieš perkant verta apsvarstyti, ko jums reikia. Ketaus puodai puikiai saugo šilumą, todėl maistas įkaista tolygiai, o tai neabejotinas privalumas. Kita vertus, puodai, pagaminti iš vario, išlaikys išbandymą gaminant maistą ant elektrinių, dujinių ar net indukcinių viryklių. Įdomus pasiūlymas - "Mondex" kompanijos "Cookini by Mondex" varinis puodas "Salvatore" su stikliniu dangčiu. Puodas, pagamintas iš aukštos kokybės dangos, turi sluoksniuotą terminį pagrindą, dėl kurio maistas greitai išverda ir ilgai išlaiko norimą temperatūrą. Variniai virtuvės indai neabejotinai yra vienas universalesnių ir praktiškesnių virtuvės įrangos elementų. Kiekvienas namų ūkio narys įvertins aukštą kokybę, su kuria jie pagaminti. Nesvarbu, ar jums reikia puodo kiaušiniams, ar puodo, skirto kitiems produktams, rasite puodą, kuris visiškai atitiks jūsų lūkesčius.


Puodas, kuriame paruošite mėgstamą patiekalą


Priklausomai nuo to, kokio tipo maistą norite gaminti, pasirinksite skirtingą puodą. Garų puodas idealiai tinka dietiniams patiekalams be nereikalingų riebalų ruošti. Todėl jo neturėtų trūkti nė vienoje virtuvėje. Kita vertus, indukcinės viryklės leis mums gaminti įmantrius patiekalus modernioje skoningai įrengto kambario aplinkoje. Priklausomai nuo jūsų pageidavimų, gali praversti ir kepimo puodas, kuriame pjaustytų bulvių kepimas taps itin paprasta užduotimi. Sunku įsivaizduoti namus be tinkamai parinktų virtuvės indų, kad namiškiai galėtų tinkamai maitintis. Maisto gaminimas gali tapti mėgstamu užsiėmimu, jei jis bus atliekamas maloniai ir be rūpesčių. Emaliuoti ar kiti virtuvės indai yra vienas iš pirmųjų įrenginių, kuriuos komplektuojame įrengdami virtuvę. Vienas iš pasiūlymų yra ir nerūdijančio plieno puodas iš "Cookini", kuris turi silikonines rankenas. Be to, didžiausias jo privalumas yra tas, kad jį galima naudoti ant visų tipų viryklių. Įsigyjant naujus virtuvės indus, verta nepamiršti jų universalumo.


Jus taip pat domins: duonkepės, keptuvės, lėkštės, puodeliai, pietų servizas, indai, stalo įrankiai

Pakraunama...