Puodai ir dangčiai

Filtruoti pagal
Kategorijos
Price
Manufacturers
Simbolis
more... less
Brūkšninis kodas
more... less
Medžiaga
Spalva
more... less
Ilgis [cm]
more... less
Plotis [cm]
more... less
Aukštis [cm]
more... less
Skersmuo [cm]
Talpa [l]
Pakuotės tipas
Sąlytis su maistu
Medžiaga
Rūšys
Filter

Sukurkite ypatingą atmosferą savo aplinkoje ir laikykite mėgstamus augalus dekoratyviniuose vazonuose.

Augalai vazonuose leidžia mums džiaugtis žaluma ištisus metus. Gamtos mylėtojai, mėgstantys puošti namus įvairiomis gėlėmis, tikrai įvertins gražiai dekoruotus vazonus, kurie atlieka ne tik praktinę, bet ir estetinę funkciją. Gausiai dekoruoti keraminiai vazonai gali lengvai suteikti kambariui intriguojantį akcentą. Puikus to pavyzdys - " Mondex" serijos " Davi" viršelio modelis, kurio ryškus raštas sulaužytas minimalistine juoda ir balta spalvomis. Šis sprendimas idealiai tinka daugeliui interjerų. Dėl rašto ir spalvų pusiausvyros šį korpusą galima naudoti tiek klasikiniu, tiek moderniu stiliumi įrengtuose kambariuose. Priklausomai nuo individualių poreikių, galima rinktis plastikinius vazonus ir šiek tiek charakteringesnius modelius, pavyzdžiui, akmeninius vazonus. Akmeninis vazonas puikiai tiks kaip originali balkono puošmena, o kartu palengvins mūsų mėgstamų augalų auginimą. Taip pat galime rinktis gėlių vazonus ant balkono baliustrados, o tai savo ruožtu leis mums palaikyti dar didesnę tvarką. Nesvarbu, kokios gėlės yra mūsų mėgstamiausios, pasitelkę dekoratyvinius vazonus ir dangčius galime sau leisti jas eksponuoti dar geriau.

Kokie vazonai tinka geriausiai?

Gerai, kad vazonai, kuriuose laikome augalus, būtų ne tik patrauklūs, bet ir patvarūs bei tvirtai pagaminti. Lauko vazonai, pagaminti iš betono, medžio ar molio, yra geriausias pasirinkimas. Šios medžiagos užtikrins patvarumą, taip pat ir kintančiomis oro sąlygomis, todėl jie tarnaus daug ilgiau. Kita vertus, namams skirti vazonai gali būti pagaminti iš plastiko arba galime rinktis metalinį dangtį, kuris atliks ir apsauginę, ir dekoratyvinę funkciją. Taip pat pravartu rinktis "Mondex" firminius vazonus, kurių raštai skirti prieskoninėms žolelėms arba konkretiems augalams, pavyzdžiui, levandoms. Jie gaminami įvairių formų, todėl nesunkiai galėsime rasti tobulą modelį konkrečiam puodui. Toks pat įdomus variantas, kaip ir klasikiniai vazonai, yra ant sienos kabinami vazonai, kurie, kaip ir pakabinti ant baliustrados, neužims nereikalingos vietos. Jie taip pat yra įdomi alternatyva paveikslams, kuriuos paprastai kabiname kambariuose. Priklausomai nuo mūsų poreikių, galime pasimėgauti bet kokiu norimu būdu laikyti gėles ir prieskonines žoleles savo namuose ar sode.

Dėklai ir vazonai - originali namų puošmena

Jei mėgstateapsupti save vešliais augalais, įvertinsite ir vazonų dėklus, ir pačius vazonus kaip originalią namųpuošmeną. Galime rinktis iš daugybės variantų, pavyzdžiui, pakabinamų vazonų arba modernesnių, iš vytelių pintų vazonų. Keraminis Rosita modelis, imituojantis šį pynimą, yra puikus tokio sprendimo pavyzdys. Papildomas jo privalumas - baltos spalvos kutai, kurie lengvai atkreips mūsų slenksčius peržengiančių svečių dėmesį. Taip pat verta užtikrinti namų dekoro vientisumą sutelkiant dėmesį į derančių vazonų laikiklių pasirinkimą. Pasirinktus aksesuarus, kurių raštai ir spalvos dera tarpusavyje, tikrai įvertins šeimos nariai ir draugai. Gėlių vazonai patys savaime gali tapti labai įdomia bet kurios patalpos puošmena, todėl verta skirti laiko jų pasirinkimui.

Mūsų namų apstatymo reikmenų parduotuvėje taip pat rasite: puodelių, namų dekoracijų, stalo komplektų, indų, žvakidžių, baldų.

Pakraunama...