Plokštelės

Filtruoti pagal
Kategorijos
Price
Manufacturers
Simbolis
more... less
Brūkšninis kodas
more... less
Medžiaga
Spalva
more... less
Ilgis [cm]
more... less
Plotis [cm]
more... less
Aukštis [cm]
more... less
Skersmuo [cm]
more... less
Talpa [l]
more... less
Pakuotės tipas
Sąlytis su maistu
Medžiaga
Talpa [ml]
Indaplovė
Mikrobangų krosnelė
Rūšys
Filter

Kasdienės ir šventinės lėkštės - pasirinkite tobulą rinkinį



Modernios unikalių formų lėkštės, minimalistinė keramika ar klasikinis porcelianas? Tai skonio reikalas - kad ir ką pasirinktumėte, rinkitės kokybę. Tvirtos, atsparios įbrėžimams, gerai pagamintos lėkštės ilgai išliks jūsų namuose: taps daugybės gražių akimirkų prie šeimos stalo liudininkais ir geriausia jūsų namų puošmena.



- Kokią lėkštę rinktis pusryčiams?



Į ką turėtumėte atsižvelgti rinkdamiesi lėkštes savo namams?



Lėkštės mus lydi kiekvieną dieną - gilios, plokščios, pietų ar pusryčių lėkštės. Ir nors kasdieniame gyvenime dažniausiai apsiribojame patiekti ant jų maistą, per šventes indai tampa nepaprasta namų puošmena. Tai, kokias lėkštes patiekiame svečiams, daug pasako apie renginio pobūdį: klasikinio stiliaus lėkštės tinka elegantiškoms šventėms, modernaus dizaino - neįpareigojantiems pasisėdėjimams su draugais, o spalvingos lėkštės turėtų būti ištrauktos iš spintos, pavyzdžiui, per šventinį vakarėlį sode. Nenuostabu, kad mėgstame stalą puošti gražiomis lėkštėmis - juk ypatingoms akimirkoms visada reikia ypatingos aplinkos, o mūsų pastangos tikrai sukels malonumą namiškių ir kviestinių svečių akyse. Atraskite "Mondex" porcelianinių ir keraminių lėkščių kolekciją.



Lėkštė, verta karalienės - kokie indai elegantiškam vakarėliui?



Gražios, geros kokybės lėkštės - idealus pasirinkimas šventiniams susitikimams su šeima ir draugais. Atkreipkite dėmesį ne tik į pagaminimo kokybę, bet būtinai ir į rinkinio medžiagą bei dizainą. Porcelianas neabejotinai yra elegancijos sinonimas - ir būtent porcelianinės lėkštės yra geriausias pasirinkimas elegantiškoms šventėms. Elegantiška porcelianinių lėkščių kolekcija "Oueen", kurią rasite mūsų namų apstatymo reikmenų parduotuvėje, atitinka visus šiuos reikalavimus - be to, ji dekoruota elegantišku nėrinių raštu. Planuodami šventinius pietus ar vakarienę, pasirūpinkite, kad visiems svečiams būtų tinkamas skaičius vienodų lėkščių. Stalo indai, kuriuos sudaro keli skirtingo dizaino lėkštės, yra ne tik prasto skonio, bet ir sugadins visą efektą - net ir prie prašmatniausių dekoracijų.



Lėkščių pasirinkimas jūsų namams. Sužinokite, į ką atkreipti dėmesį



Geriausios lėkštės? Vieniems patinka šiuolaikinio dizaino ir įdomių formų indai, pavyzdžiui, kvadratinės lėkštės, o kiti atkreipia dėmesį į indų funkcionalumą: dydį ir apvadų aukštį, kad maistas liktų vietoje. Perkant pietų lėkštes, atsparumas įbrėžimams neabejotinai yra privalumas. Taip pat patikrinkite, ar pasirinktus indus galima plauti indaplovėje ir mikrobangų krosnelėje. Taip pat pagalvokite apie lėkščių rinkinio dydį - juk priklausomai nuo dydžio lėkštėse tilps skirtingas maisto kiekis.



Įrodyta,kad prašmatnūs indai ne tik džiugina akį, bet ir veiksmingai stimuliuoja skonio receptorius. Nenuostabu - gerai patiektas maistas tiesiog skanesnis! Štai kodėl madingos gražios lėkštės, pavyzdžiui, pastaruoju metu labai populiarios kaimiško stiliaus "Stoneware" plokščios keraminės lėkštės su auksiniais apvadais. Jos puikiai tinka tingiems sekmadienio pusryčiams lėtai gyvenant. Mėgaukitės!



Taip pat žiūrėkite: veidrodžiai namams, žvakidės, vazos, žvakės, puodeliai, puodeliai, stalo įrankiai.

Pakraunama...