Peleninės

Filtruoti pagal
Price
Manufacturers
Simbolis
Brūkšninis kodas
Medžiaga
Spalva
Ilgis [cm]
Plotis [cm]
Aukštis [cm]
Sąlytis su maistu
Medžiaga
Indaplovė
Rūšys
Filter

Uždaromos peleninės padės sumažinti nemalonų kvapą, sklindantį iš konteinerio vidaus.

Peleninės yra praktiškas daugelio namų ūkio reikmuo, leidžiantis patogiai ir, svarbiausia, saugiai nusikratyti cigaretės pelenus ir juos užgesinti po degimo. Dažniausiai jos gaminamos iš stiklo su aukštesniu pakraščiu, kad ištuštinant niekas neiškristų iš indo, ir yra su pusapvaliais grioveliais, ant kurių galima padėti cigaretę. Vieni populiariausių yra užrakinami modeliai. Dauguma jų turi specialų uždarymo mechanizmą, kurį paspaudus paspaudžiamas mygtukas, tada pelenus galima iškratyti į vidų ir išmesti sudegusios cigaretės likučius. Visas talpyklos turinys uždaromas dangteliu, todėl neišsiskiria jokie kvapai, be to, ją galime ištuštinti šiek tiek rečiau, pvz. Panašios konstrukcijos yra ir automobiliui skirtos peleninės. Tačiau jų forma yra kur kas patogesnė irtelpa įspecialias angas smulkmenoms, be to, jos dažnai turi LED apšvietimą, kad tamsoje būtų galima lengvai rasti jų buvimo vietą.

Kuri sodo peleninė tiks geriausiai?

Jei tarp namiškių yra rūkančiųjų, gera idėja sode paskirti rūkymo vietą. Gerai tiks laisvai pastatoma, aukšta peleninė su lengvai ištraukiamu dubeniu, kurį galima lengvai ištuštinti. Panašūs sprendimai naudojami ir miestų erdvėse rūkymo vietose. Dažniausiai jie taip pat derina mažos šiukšliadėžės funkcijas: apatinėje dalyje yra talpykla stambesnėms atliekoms, o viršutinėje - indas pelenams ir nuorūkoms surinkti. Daugelyje viešojo maitinimo įstaigų sodų rasite tokių konteinerių, neretai ant stalų galima rasti ir stiklinių ar molinių peleninių, kurios atlaiko aukštą pelenų temperatūrą.

Stilingos krištolinės peleninės suteikia interjerui rafinuotumo

Anksčiau peleninės turėjo labai turtingą dizainą, kurį lėmė tai, kad tai buvo vienas iš mus nuolat lydinčių daiktų. Tačiau daugelio interjerų skiriamasis bruožas buvo krištoliniai dirbiniai, kurie gražiai spindi saulės šviesoje. Be to,jie yra gana sunkūs, todėl neapvirsta net netyčia užkliudžius. Be to, jie yra praktiškas dalykėlis, kuris puikiai dera su krištoliniais serviravimo indais, pavyzdžiui, viskio taurėmis ir dekanteriais.

Kokia peleninė dovanai bus geriausia?

Peleninė taip pat gali būti gera dovana cigarų, cigarilių ir pypkių rūkaliams. Tokiais atvejais verta rinktis gaminį, kuris būtų ne tik patvarus, bet ir dizaineriškas. Peržiūrėkite mūsų internetinėje parduotuvėje esančius modelius. Rekomenduojame gaminius iš metalo su daugybe dekoracijų, kurie yra labai patvarūs ir leidžia užsandarinti bet kokius nešvarumus indo viduje.

Peržiūrėkite kitus turimus gaminius:

- Kasetės

- Stalo kilimėliai

- Lėkštės

- Žibintas

- Puodeliai

- Stalo įrankiai

Pakraunama...