Patalynė

Filtruoti pagal
Price
Manufacturers
Simbolis
more... less
Brūkšninis kodas
more... less
Spalva
Ilgis [cm]
Plotis [cm]
Aukštis [cm]
Filter

Aprenkite savo lovą geriausia "Mondex" patalyne - dovanokite sau vien tik gerus sapnus.


Tvirta patalynė yra neįkainojama investicija į kokybišką ir ilgą miegą. Ne veltui mūsų močiutės sakydavo - kaip pasiklosi lovą, taip miegosi. Šiandien šią frazę papildytume dar vienu posakiu - geras miegas paprastai reiškia ne mažiau gerą dieną. Todėl jei norite ryte atsikelti pailsėję, žvalūs ir kupini energijos, tiesiog pradėkite nuo geriausios patalynės pasirinkimo.


Patalynė yra svarbi. Todėl prieš renkantis naują patalynę svarbu atkreipti dėmesį ne tik į jos dydį ir dizainą, bet ir į kitus itin svarbius aspektus: audinio, iš kurio ji pagaminta, rūšį ir storį, medžiagos kokybę ir spalvą. Priežastis? Visa tai turi įtakos mūsų miego būklei. Pristatome išskirtinę patalynę iš gausios "Mondex" kolekcijos.


Renkantis patalynę miegamajam - į ką atkreipti dėmesį?


Geriausia patalynė yra ta, kuri pagaminta iš natūralių audinių - tai gali būti medvilnė, atlasas ar flanelė. Tokia patalynė ne tik suteikia galimybę užsikloti miegant, bet ir leidžia jaustis saugiau ir patogiau - be to, ji teigiamai veikia kūno temperatūros reguliavimą miegant.


Gera patalynė turėtų būti pralaidi orui - kad kūnas galėtų giliai kvėpuoti. Tai geriausias būdas visiškai atsigauti - ryte atsikelsime pailsėję tik tada, jei sudarysime sau idealias sąlygas poilsiui. Dėl to būsime efektyvesni darbe, atsipalaidavę, o mūsų santykiai su artimaisiais ir draugais taip pat bus geresni. Taigi mūsų geresnės savijautos pagrindas yra geras miegas.


Satino patalynė idealiai tinka vasarą, flanelė - žiemą


Ar renkantis naują patalynę svarbus metų laikas? Tikrai taip. Vasarą rinkitės plonesnius, "vėsinančius" audinius, pavyzdžiui, satiną. O rudenį ir žiemą rinkitės šiltesnę medvilninę arba flanelinę patalynę, kuri sušildys, kai gyvsidabris gerokai nukris.


Taip pat svarbi patalynės spalva ir raštas. Šviesios, pastelinės spalvos veikia atpalaiduojančiai ir raminančiai, pavyzdžiui, gražus baltos ir pilkos spalvos komplektas "Elina" arba sapnų gaudyklėmis dekoruotas "Merina" - tokioje patalynėje tikrai lengviau atsipalaiduoti po ilgos, varginančios dienos. Ar geriau rinktis gėlėtą, ar languotą patalynę? Išsirinkite jums labiausiai patinkantį raštą iš gausios "Mondex" kolekcijos - languotas raštas tikrai puikiai tiks rudens ir žiemos peizažui, o spalvingos aguonos, rožės ar drugeliai - pavasariui ir vasarai.


Kaip išsirinkti tinkamo dydžio patalynę?


Ar yra kokia nors taisyklė, kaip nustatyti patalynės dydį, kad ji atitiktų antklodės dydį? Tai labai paprasta - jų matmenys paprasčiausiai turi būti vienodi, t. y. 160x200 patalynė arba 200x220 patalynė atitinka tokio pat dydžio antklodę. Kita vertus, visada derinkite antklodės dydį prie lovos dydžio - pavyzdžiui, populiari 160x200 antklodė tiks 80x200, 90x200, 100x200, 120x200 ir 140x200 lovoms.


Taip pat žr.: rankšluosčiai, gėlių vazonai, žvakės, žvakidės, vazos

Pakraunama...