Patalynės užvalkalai ir antklodės

Filtruoti pagal
Price
Manufacturers
Simbolis
more... less
Brūkšninis kodas
more... less
Medžiaga
Spalva
Ilgis [cm]
more... less
Plotis [cm]
more... less
Aukštis [cm]
more... less
Filter

Kuo uždengti svetainės sofą?

Sofos užvalkalas naudingas norint uždengti baldą ir taip išvengti daugybės dėmių, kurias dažnai tenka valyti specializuotoje cheminėje valykloje. Be to, tai idealus pasirinkimas naminių gyvūnėlių, daugiausia šunų ir kačių, kurie lenda iš kailio ar plaukų, savininkams. Tokiu atveju pakanka nuimti užvalkalą ar antklodę, išskalbti juos skalbimo mašinoje ir švarią medžiagą paskleisti ant sofos. Beje, verta paminėti, kad tokie interjero aksesuarai turėtų derėti pagal spalvą. Geriausia naudoti panašaus varianto aksesuarus, pavyzdžiui, šviesią smėlio ar baltos spalvos sofą apvilkti vienodais užvalkalais, tas pats pasakytina ir apie butelio žalios, tamsiai mėlynos ir daugelio kitų spalvų minkštuosius baldus. Šiek tiek kitokį požiūrį galima taikyti prislopintų spalvų baldams. Naudokite raštuotus pledus arba šiltus vilnonius užvalkalus, kad pagerintumėte sofos išvaizdą. Kita vertus, kalbant apie sofas, pravartu naudoti šviesias lovatieses, kurios puikiai derės prie baldo formos.

Kaip išdėstyti antklodę ant kampinės sofos?

Antklodę ant kampinės sofos galima išdėlioti įvairiais būdais. Tačiau šiuo atveju geriausia naudoti du atskirus gaminius, kuriais galima uždengti abi baldo dalis, apsaugant jas nuo užteršimo, pavyzdžiui, maistu ar gėrimais. Antklodę taip pat galima naudoti vien tik dekoravimui - tokiu atveju ją galima suvynioti ir padėti ant trumpesnės baldo dalies pusės, papuoštos pagalvėlėmis.

Iš ko pagamintos šilčiausios antklodės?

Šilčiausiomis laikomos vilnonės antklodės, nes medžiaga pasižymi puikiais termoizoliaciniais parametrais, o tai ypač naudinga žiemą, kai norime sušilti gulėdami ant sofos su puodeliu karštos arbatos. Daugeliui žmonių atrodo, kad ši medžiaga "įkandama". - tuomet verta įsigyti antklodę su akrilo priemaiša arba visiškai pagamintą iš merino vilnos, kuri yra labai švelni liesti, taip pat pasižymi antialerginėmis savybėmis, joje nesiveisia dulkės ir dulkių erkutės, todėl ji tikrai puikiai tiks bet kuriuose namuose. Vėsiomis pavasario ir vasaros dienomis taip pat galime naudoti medvilnines arba bambuko ir medvilnės antklodes, kurios yra labai lengvos ir veiksmingai apsaugo mūsų kūną nuo vėjo vakarais arba vėjuotomis dienomis.

Koks turėtų būti antklodės svoris?

Renkantis antklodę namams, verta atkreipti dėmesį į jos paskirtį. Suaugusiesiems geriausiai tinka 160x200 centimetrų dydžio antklodė, o vaikams verta naudoti 75x100 centimetrų dydžio gaminius.

Ne mažiau svarbus ir gramatūra, t. y. medžiagos svoris, tenkantis vienam paviršiaus metrui. Jei norite rinktis labai šiltą antklodę, jos gramatūra yra didelė. Tačiau turėkite omenyje, kad dėl to ji bus gana sunki. Mažos gramatūros antklodės paprastai naudojamos šiltesniais mėnesiais apsikloti arba kaip lovos užvalkalai.

Išsirinkite vieną iš stilingų gaminių iš mūsų asortimento!

Internetinės parduotuvės "Mondex" pasiūloje rasite gražių antklodžių, pagamintų iš aukštos kokybės medžiagų, daugybės spalvų variantų, kurie tikrai papildys bet kurios svetainės įvaizdį. Taip pat rekomenduojame stilingas lovatieses, padedančias tašką ant "i" kiekvieno miegamojo įrengime.

Atraskite kitus mūsų asortimento gaminius:

- Žvakidės

- Gėlių vazonai

- Stalo kilimėlis

- Nuotraukų rėmelis

- Kavos puodeliai

- Puodeliai

Pakraunama...