Pakabos ir laikikliai

Filtruoti pagal
Price
Manufacturers
Simbolis
more... less
Brūkšninis kodas
more... less
Medžiaga
Spalva
Ilgis [cm]
more... less
Plotis [cm]
more... less
Aukštis [cm]
more... less
Filter

Drabužių pakabos, kurios turėtų būti jūsų spintoje

Pakabos yra palyginti jaunas išradimas. Pirmieji gaminiai buvo sukurti iš sulenktų vielos gabalų, skirtų naudoti gamyklose, kur darbininkams trūko vietos kabykloms kabinti paltus. Greitai buvo suprasta, kad tai geriausias būdas kabinti viršutinius drabužius (ir ne tik), nes jie mažiau glamžosi. Vieliniai aksesuarai puikiai tinka lengviems drabužiams - palaidinėms, marškinėliams,marškinėliams,tačiau jei ieškotepakabųkelnėms, vertaatkreipti dėmesįįgaminius iš medžio ar storesnio plastiko,kurieatlaikys drabužių svorį.

Į ką reikėtų atsižvelgti renkantis pakabas prieškambariui?

Šiuos priedus tikrai būtina turėti kiekvienuose namuose, nes ant jų galima pakabinti bet kokį viršutinį drabužį. Vienos populiariausių yrasieninės pakabos prieškambariui,nes jos leidžia visapusiškai išnaudoti turimą erdvę, o tai ypač svarbu butuose daugiabučiuose, kur sumaniai išplanuota erdvė leidžia suteikti interjerui funkcinę vertę. Šiuo metu ypač dominuoja modernaus dizaino aksesuarai, pasižymintys minimalizmu, kuris puikiai dera su lofto, skandinavišku, Niujorko ir daugeliu kitų stilių.

Kokie rankšluosčių laikikliai?

Geriausi rankšluosčių laikikliai yra sieniniai aksesuarai, nes didelis, drėgnas rankšluostis yra gana sunkus, todėl tinkamas laikiklis turi sėdėti tvirtai ir stabiliai. Puikiai tinka kopėčių stiliaus priedai, ant kurių rankšluosčiai gali laisvai džiūti. Jei kambaryje turite mažai vietos, patartina rinktis kabliukų tipo laikiklius, tačiau išdėstytus vienas nuo kito dideliais atstumais, kad audinys gerai išdžiūtų. Be to, šio tipo aksesuarai turėtų būti pagaminti iš aukštos kokybės medžiagų, geriausia iš nerūdijančio plieno. Turėkite omenyje, kad vonios kambaryje yra padidinta drėgmė, todėl tvirtinimo elementai neturi koroduoti, nes tai gali atrodyti labai negražiai, be to, gali pakeisti rankšluosčio audinio spalvą.

Kaip pasirinkti baldų rankenėles?

Baldų rankenėlės, įskaitantvirtuvės spintelių rankenėles,dažnaileidžiavisiškai pakeisti jų dizainą.Jostaip patyra praktiškas priedas, leidžiantis atidaryti stalčių ar spintelę. Renkantis jas verta vadovautis dizainu. Dizaineriškos pailgų, horizontalių laikiklių formos baldų rankenėlės, taip pat nedidelių kubų formos rankenėlės geriausiai tinka modernioms ir loftą primenančioms erdvėms. Kita vertus, kaimiško ar provanso tipo aranžuotei geriausia rinktis šviesių spalvų, taip pat aukso spalvos aksesuarus, kurie spalviškai išsiskiria iš fasadų.

Dizainerių rankenėlės, padedančios tvarkyti namus

Namuose taip pat neturėtų trūkti raktų pakabų, kurias naudosime prieškambaryje, arba specialių rankenų virtuvėje, skirtų virtuvės reikmenims - skimbčiojantiems šaukštams, kaušeliams ir pan. pritvirtinti. Vonios kambaryje, žinoma, taip pat yra laikikliai tualetiniam popieriui ar tam tikriems indams, kurie tikrai padės lengviau palaikyti tvarką.

Kokios yra kraštinių rankenų panaudojimo sritys?

Kraštinės rankenėlės dažniausiai naudojamos virtuvės spintelėse, jei jos nebuvo įrengtos anksčiau. Jos yra ergonomiškos formos, todėl jas galima lengvai paimti ir patraukti į save arba palenkti į šoną. Priklausomai nuo modelio, turimus priedus galima pritvirtinti iš viršaus, apačios arba šono, be to, mes galime lengvai pritaikyti juos prie fasadų spalvinės gamos.

Peržiūrėkite kitus turimus gaminius:

- Kasetės

- Kavos puodeliai

- Puodeliai

- Juodos lėkštės

- Dekoratyviniai veidrodžiai

- Svetainės laikrodis

Pakraunama...