Pagalvės ir užvalkalai

Filtruoti pagal
Price
Manufacturers
Simbolis
more... less
Brūkšninis kodas
more... less
Medžiaga
Spalva
Ilgis [cm]
Plotis [cm]
Aukštis [cm]
Skersmuo [cm]
Filter

Dekoratyvinės pagalvėlės bus neįtikėtina interjero puošmena



Dekoratyvinės pagalvėlės dažniausiai naudojamos svetainėse, kur jos dedamos ant sofų. Tačiau įspūdingos išvaizdos dekoratyvinės pagalvėlės taip pat papildys miegamųjų ir svečių kambarių įvaizdį.



Kėdžių pagalvėlės patogiems susitikimams



Daugelis iš mūsų nori užtikrinti svečių patogumą susitikimų metu - tam verta naudoti kėdžių pagalvėles. Jos turi ryškų dygsniavimą, todėl yra ir interjero puošmena, ir komforto elementas.



Kuo išsiskiria maitinimo pagalvėlė?



Maitinimo pagalvės dabar yra būtina kūdikio kraitelio dalis. Jos yra pupelės ar ragelio formos, kuriose mažylis gali patogiai įsitaisyti. Maitinimo pagalvė ypač tinka žindančioms mamoms, tačiau jos puikiai tiks ir maitinant kūdikį iš buteliuko.



Kokie užvalkalai geriausi?



Naudojant pagalvių užvalkalus, pagalvės apsaugomos nuo daugybės nešvarumų ir dulkių. Geriausi pagalvių užvalkalai yra pagaminti iš 100 % medvilnės, kurie ir kvėpuoja, ir nedirgina odos. Dėl šios priežasties medvilninius užvalkalus pirmiausia rekomenduojama naudoti miegamuosiuose.



Miegamųjų pagalvių dydžiai



Miegamojo pagalvės išsiskiria dideliu dydžių skerspjūviu. Apskritai miegamosios pagalvės skirstomos į:



- dideles pagalves, kurios tarnauja kaip pagrindas patogiam miegui - paprastai jos yra 70x80 cm dydžio



- mažas miegamąsias pagalves, arba vadinamuosius pagalvių užvalkalus. Šios pagalvės naudojamos priklausomai nuo jūsų pageidavimų, siekiant padidinti aukštį po galva ir viršutinę stuburo dalį. Dažniausiai pasitaikantys dydžiai yra 40x40 ir 50x60 cm.



Kuo išsiskiria boho pagalvės?



Boho pagalvėlės idealiai tinka subtiliu boho stiliumi dekoruotiems interjerams. Joms būdingos žemės spalvos, pavyzdžiui, bežinė ir pilka. Boho pagalvėlėms gaminti naudojamos natūralios medžiagos, pavyzdžiui, medvilnė arba linas, kurios užtikrina poilsio komfortą.



Sodo kėdėms skirtos pagalvėlės užtikrins aukštą komforto lygį.



Jei sode turite sodo baldų komplektą, pravartu įsigyti pagalvėlių sodo kėdėms. Jos ypač pravers susitikus su draugais lauke.



Madingos padėklų pagalvėlės



Padėklų pagalvėlės yra neatsiejama baldų, sukurtų iš pramoninių padėklų, dalis. Jos yra itin madingos, todėl verta atkreipti dėmesį į ryškias padėklų pagalvėles. Jos atrodys įspūdingai ir kartu užtikrins didelį komfortą ilsintis ant gana kietų baldų.



Grikių pagalvėlės privalumai



Grikių pagalves renkasi ieškantys ekologiškų sprendimų. Grikių užpildas užtikrina gerą galvos ir kaklinės stuburo dalies atramą, todėl atsibundame pailsėję, neskauda galvos ir kaklo.



Užvalkalai 40x40 - populiariausias užvalkalo dydis



Pagalvių užvalkalai 40x40 - tai miegamajame naudojami vadinamieji "jaustukų" užvalkalai. Be to, juos rekomenduojama naudoti svetainės pagalvėlėms dekoruoti.



Dažniausiai pasirenkamos svetainės kambario dekoratyvinės pagalvėlės



Tarp dažniausiai pasirenkamų dekoratyvinių pagalvėlių svetainei pirmauja vienspalviai intensyvių geltonos, mėlynos ar oranžinės spalvos atspalvių gaminiai. Taip pat puikiai tinka dekoratyvinės pagalvėlės svetainei su ryškiais raštais, pavyzdžiui, marokietiškais raštais.



Taip pat žr:



Pakraunama...