Padėkliukai

Filtruoti pagal
Price
Manufacturers
Simbolis
Brūkšninis kodas
Medžiaga
Spalva
Ilgis [cm]
Plotis [cm]
Aukštis [cm]
Skersmuo [cm]
Sąlytis su maistu
Medžiaga
Indaplovė
Mikrobangų krosnelė
Rūšys
Filter

Kaip išsirinkti gerą lėkštę?



Lėkštė yra nepakeičiamas indas kiekvienuose namuose. Joje galima patogiai patiekti patiekalus, kuriuos galima pasiimti patiems, todėl ji puikiai tinka tiek kasdieniam naudojimui, tiek vakarėliams. Perkant verta atsižvelgti į šiuos dalykus:





  • Rinkitės savo poreikius atitinkančią lėkštę - jei ruošiate patiekalus didesniam žmonių skaičiui, rinkitės didesnių dydžių gaminius, o mažesni puikiai tiks vakarienei, pavyzdžiui, kotletams, patiekti.

  • Rinkitės indus, kurie derės prie jūsų interjero dizaino. Vartotojai dažniausiai renkasi baltas keramines arba porcelianines lėkštes, kurios visada atrodo rafinuotai ir puikiai dera su kitais virtuvės daiktais. Taip pat galima rinktis metalinius indus, kurie yra labai patvarūs, ir medinius indus, kurie interjerui suteikia jaukumo.

  • Virtuvėje puikiai tiks indai, kuriuos lengva valyti, pavyzdžiui, indaplovėje. Tačiau įsitikinkite, kad jie yra tinkami valyti tokiu būdu.

  • Išsirinkitejūsų poreikius atitinkančią lėkštę- klasika, žinoma, yra ovalo formos indai,kurie visada atrodo elegantiškai, tačiau galite rinktis ir apvalios formos indus - jie paprastai būna didesni nei pietų lėkštės. Taip pat galime atsigręžti į modernias, labai dizaino stačiakampes lėkštes.



Ką patiekti ant serviravimo lėkštės?



Serviravimo lėkštės puikiai tinka įvairiems užkandžiams eksponuoti ne tik elegantiškuose vakarėliuose, bet ir susitikimuose su šeima ir draugais, pavyzdžiui, per gimtadienius ar vardadienius. Tokio tipo lėkštės tinkamos patiekti:





  • Daržoves, pavyzdžiui, griežinėliais pjaustytus pomidorus, agurkus, paprikas, taip pat salotų lapus.

  • Juose puikiai tinka patiekti įvairių rūšių sūrį, įskaitant kamamberą, brie ar čederį, taip pat griežinėliais pjaustytą mėsą, kuri, efektingai supakuota, taps papildoma stalo puošmena.

  • Užkandžių lėkštės tinka mažiems užkandžiams, pavyzdžiui, dantų krapštukų užkandžiams, tortilijų suktinukams ar net nachos su sūrio padažu viduryje, patiekti.

  • Jas taip pat galima naudoti vaisiams patiekti, o tai ypač tinka vakarėliams su vaikais. Tuomet pravartu patiekti supjaustytų braškių, vynuogių ar obuolių.

  • Metalinės lėkštės puikiai tinka karštai mėsai, ypač kotletams ar ruletėms, patiekti, nes jose maistas ilgiau išliks šiltas.



Universalios dekoratyvinės lėkštės



Gausiai dekoruotos lėkštės visada įspūdingai atrodo ant stalo. Tam tikra prasme jos patraukia prie stalo sėdinčiųjų akį, kurie būtinai atkreipia dėmesį į gardžius užkandžius. Daugelis žmonių jas taip pat naudoja kaip praktišką prieškambario aksesuarą, į kurį galima pasidėti raktus ar piniginę.



Peržiūrėkite ir kitus mūsų asortimento gaminius bei susipažinkite su kitais mūsų tinklaraščio įrašais:



- Lėkštės



- Desertų lėkštės



- Kvadratinės lėkštės



- Vakarienei skirtos lėkštės



- Plokštės



- Puodeliai

Pakraunama...