Nuotraukų rėmeliai

Filtruoti pagal
Price
Manufacturers
Simbolis
more... less
Brūkšninis kodas
more... less
Medžiaga
Spalva
Ilgis [cm]
more... less
Plotis [cm]
more... less
Aukštis [cm]
more... less
Skersmuo [cm]
Pakuotės tipas
Sąlytis su maistu
Medžiaga
Rūšys
Filter

Šiuolaikiniai nuotraukų rėmeliai svarbiausioms akimirkoms parodyti

Kiekvienuose namuose yra nuotraukų, kuriose įamžintos svarbios šeimos narių gyvenimo akimirkos. Norintjas tinkamai pristatyti, praverčia originalūs nuotraukų rėmeliai. Mūsų pasiūloje lengvai rasite neįprastų pasiūlymų, kurių kiekvienas yra unikalus dėl skirtingos priežasties. Galite rinktis pavienius nuotraukų rėmelius arba tokius, kuriuose telpa keli gražiausi kadrai. Vienas iš įdomesnių ir originalesnių pasiūlymų yra Klarės LED lenta, prie kurios nuotraukas pritvirtinsite segtukais. Nuotraukų rėmeliai su segtukais yra unikalus ir novatoriškas sprendimas, kuris patrauks kiekvieno svečio dėmesį. Kartu ant jų galite pakabinti kelis rėmelius, todėl iš tikrųjų sutaupysite vietos ant sienos. Modelyje "Clara" papildomą dekoratyvinę funkciją atlieka lemputės, kurios brangiausių fotoaparatu užfiksuotų prisiminimų parodą padarys dar patrauklesnę. Parodę nuotrauką - bet kurią iš kolekcijos - įspūdingame rėme, galite lengvai išsaugoti prisiminimus apie įvykius, vietas ir, žinoma, žmones.

Kiekvienas turimas nuotraukų rėmelis yra aukštos kokybės įsikūnijimas.

Jei ieškote geros kokybės nuotraukų rėmelio, kuris būtų tvirtai ir preciziškai pagamintas, būtinai turėtumėte pasidomėti svetainės pasiūlymais. Kiekvienas gaminys pasižymi šiomis savybėmis, kurios garantuoja ilgaamžiškumą ir elegantišką išvaizdą, nepriklausomai nuo to, ar pasirinksite modelį stovėti lentynoje, ar kabinti ant sienos. Įdėtos į pasirinktus rėmelius nuotraukos ne tik kasdien žadins prisiminimus, bet ir taps itin žavinga namų puošmena. Kiekviena per daugelį metų sukaupta nuotrauka nusipelno būti patalpinta į tinkamai parinktą rėmelį. Tarp siūlomų nuotraukų rėmelių sienai rasite tokių pasiūlymų kaip "Mondex" modelis "Martin", kuriame savo vietą gali užimti bet kurios keturios nuotraukos. Pasirinkę variantą, kuriame tilps kelios nuotraukos, galėsite nesijaudinti, ar visos jos yra suderintuose rėmeliuose. Tai neabejotinai didžiulis patogumas dekoruojant kambarį. Rinkdamiesi mūsų siūlomus nuotraukų rėmelius, būsite tikri dėl gamintojo profesionalumo.

Nuotraukų rėmeliai gali tapti jūsų namų puošmena

Nėra abejonių, kad stilingi nuotraukų rėmeliai gali tapti papildoma jūsų namų puošmena. Tačiau, be dekoratyvinės funkcijos, svarbiausia jų užduotis - tinkamai apsaugoti jūsų surinktas nuotraukas nuo dulkių ir nepageidaujamų pažeidimų. Visi šioje svetainėje siūlomi nuotraukų rėmeliai puikiai atliks abu šiuos vaidmenis. Jei esate futuristinio minimalizmo gerbėjas, jums tikrai patiks baltas rėmelis užapvalintais kampais, kurio apdaila - šviesus medis. Šis modelis puikiai dera prie industrinio stiliaus, kuris šiuo metu yra labai populiarus. Verta paminėti, kad nuotraukų rėmelis yra profesionalaus gamintojo, o tai garantuoja gerą jo atlikimą. Dėl to jame įdėta nuotrauka bus saugoma geriausiomis sąlygomis, o pats rėmelis papildomai papildys bet kurio jūsų namų kambario dekorą, todėl jis tikrai vertas susidomėjimo. Svetainėje pateikiami įvairių dydžių, stilių ir spalvų nuotraukų rėmeliai, todėl nesunkiai rasite jums tinkamą variantą.

Mūsų internetinėje parduotuvėje siūlomi šie produktai: Žvakės namams, Žvakidės, Gėlių vazonai, Vazonai, Sieniniai laikrodžiai

Pakraunama...