Namų ūkio valymas

Filtruoti pagal
Price
Manufacturers
Simbolis
more... less
Brūkšninis kodas
more... less
Medžiaga
Spalva
Ilgis [cm]
more... less
Plotis [cm]
more... less
Aukštis [cm]
more... less
Pakuotės tipas
Filter

Mūsų asortimente rasite patikimų baldų valiklių, skirtų įvairių tipų baldams. Galite lengvai parinkti reikiamą produktą pagal konkrečią pagrindinių namų baldų apdailą ar medžiagą. Atminkite, kad, atsižvelgiant į šiuos dalykus, jums gali prireikti konkretaus jūsų baldams skirto valiklio. Siūlydami gamintojo rekomendacijas, užtikrinsite, kad šie baldai tarnautų daug ilgiau.

Baldų valiklį rinkitės pagal baldų tipą. Čia svarbi ne tik interjero aksesuarų paskirtis, bet ir medžiaga, iš kurios jie pagaminti, ir net jų apdaila. Verta žinoti, kad lakuoti baldai valomi kitaip nei matiniai. Dėl šios priežasties visada raginame rinktis cheminę priemonę, kurios gamintojas garantuoja, kad ji atitinka atitinkamų namų aksesuarų tipą.

Koks yra geras baldų valiklis?

Geras baldų valiklis yra veiksmingas. Norint pasiekti tokį poveikį, be kita ko, būtina įvertinti nešvarumų lygį ir rūšį. Turėkite omenyje, kad švelnias dulkes išvalys kiti produktai, o riebioms dėmėms reikės ko nors stipresnio. Be to, nepamirškite laikytis ant valymo priemonės pakuotės pateiktų nurodymų - laikykitės instrukcijų ir to, kiek laiko laikysite priemonę ant baldų. Tai yra tinkamo dėmių pašalinimo garantija. Be kita ko, galime rekomenduoti "Xanto Lavenda" baldų putas.

Minkštų ir lakuotų baldų valiklis

Minkštų baldų valiklis gali būti net vidutinio stiprumo. Todėl, be tam skirtų priemonių, be kita ko, galite naudoti ir indų plovimo skystį. Tai viena iš naminių priemonių, skirtų šio tipo plastikui valyti. Tačiau jei nusprendėte naudoti minkštus baldus, raginame įsigyti jiems skirtą cheminę priemonę, kad būtumėte tikri, jog produktas nepažeis paviršiaus.

Lakuotiems baldams skirti purškiami valikliai dažnai būna purškalo pavidalo, kurį purškiate ant paviršiaus iš atitinkamo atstumo. Svarbu naudoti tam skirtus produktus, kad apsaugotumėte blizgančią apdailą nuo pažeidimų. Lako negalima plauti šiurkščiais kempinėlėmis. Naudoti specialią valymo priemonę taip pat paprasčiau nei naminius sprendimus ir veiksmingiau.

Matinių baldų valiklis

Matinius baldus galite valyti vandens ir skalbimo skysčio tirpalu. Kitas, paprastesnis variantas - naudoti paruoštą priemonę. Matinių baldų valiklis pašalins nešvarumus ir dulkes nepažeisdamas būdingo paviršiaus. Raginame išbandyti šiam baldų tipui skirtus valymo produktus, ypač kai atsiranda rimtesnių nešvarumų.

Kuo valyti odinius ir medinius baldus?

Vienos populiariausiųodiniams baldamsskirtų valymo priemonių yraspecialios drėgnos servetėlės . Tokių rasite mūsų asortimente. "Green Shield Leather Wipes" yra pakuotė, kurioje yra iki septyniasdešimties servetėlių. Taip pat galite pagalvoti apie losjonus ar kitas priemones, kurios dar labiau prižiūrės jūsų odą.

Mūsų asortimente taip pat rasite daug medinių baldų valymo priemonių. Tarp pasiūlymų, kuriuos verta paminėti, yra "Sidolux M" purškiklis 350 ml migdolų. Šis produktas suteikia didelio blizgesio, o tai yra privalumas. Mediniai baldai yra labai populiarūs, todėl norint išlaikyti jų funkcionalumą ir tvarkingumą, verta jais tinkamai pasirūpinti.

Virtuvės baldų valiklis

Namuose yra vietų, kuriose nešvarumai gali būti sunkesni. Prie tokių neabejotinai priskiriama ir virtuvė. Virtuvės baldų valiklis turi būti ne tik veiksmingas, bet ir tinkamas valyti stalviršius, ant kurių dažnai dedamas maistas. Galite rinktis tam skirtus arba universalius pasiūlymus. Daug kas priklauso nuo nešvarumų rūšies ir jų užsispyrimo. Čia verta paminėti "Pronto" įvairių paviršių baldų purškiklį, kuris pasižymi subalansuotu pH. Tai praktiškas variantas, kurį naudosite daugeliui baldų visuose namuose.

Sužinokite apie kitus siūlomus produktus:

- Skalbimo priemonės

- Automobilių valymo priemonės

- Vonios kambario valikliai

- Žibintas

- Pakabos

- Kvadratinės lėkštės

Pakraunama...