Mėgstamos lėkštės

Filtruoti pagal
Price
Manufacturers
Simbolis
more... less
Brūkšninis kodas
more... less
Spalva
Ilgis [cm]
more... less
Plotis [cm]
more... less
Aukštis [cm]
Sąlytis su maistu
Medžiaga
Indaplovė
Mikrobangų krosnelė
Filter

"Lubiana" plokštės - t. y. aukščiausios kokybės gaminiai



Į "Lubiana" gaminių asortimentą, be kita ko, įeina ir lėkštės, kurios, be savo naudingosios funkcijos, bus ir interjero dizaino elementas. Lubiana lėkštės gaminamos iš aukštos kokybės porceliano, kuris pasižymi dideliu atsparumu pažeidimams ir aukštai temperatūrai.





Lubiana siūlo apvalias, taip pat modernias ir kvadratines lėkštes.



Bendrovė "Lubiana" siūlo platų lėkščių pasirinkimą kiekvienai progai ir kiekvienam interjerui. Vertinantiems tradicinius sprendimus rekomenduojamos "Lubiana" apvalios lėkštės. Klasikinis dizainas - tai nesenstantis namų puošybos patentas, tinkantis bet kokiai progai. Prekės ženklas " Lubiana" siūlo ir įvairesnio dizaino apvalias lėkštes - tarp jų lėkštės su subtiliu auksiniu apvadu ir subtiliu įspaudu arba akmenį primenančios lėkštės. Reikėtų pridurti, kad daugelis modelių iš plataus "Lubiana" apvalių lėkščių asortimento yra dekoruoti rankomis, o tai pabrėžia jų aukštą estetinę vertę. Kvadratinės "Lubiana" lėkštės idealiai tinka tiems, kurie vertina santūraus dizaino šiuolaikinį leidimą. Prekės ženklas "Lubiana" siūlo daugybę kvadratinių lėkščių stiliaus linijų - nuo paprastų formų iki unikalaus dizaino su išgaubtais kraštais, dekoratyviniais grioveliais ir subtiliai nubrėžta bangos formos linija.



Lubiana vakarienės lėkštės



Lubiana vakarienės lėkštės yra įvairių variantų - tiek apvalių, tiek kvadratinių lėkščių. Įvairūs "Lubiana" vakarienės lėkščių dydžiai reiškia, kad kiekvienas gali rasti savo interjerui tinkamus indus. Lubiana vakarienės lėkštes galima įsigyti vakarienės rinkiniuose, taip pat vakarienės ir kavos rinkiniuose. Tokie rinkiniai yra puiki dovana mylimam žmogui ir nepakeičiamas daiktas kiekvienuose namuose valgant kartu.





"Lubiana" makaronų lėkštės



Lubiana lėkštės makaronams yra nepakeičiamas itališkos virtuvės atributas. Jų populiarumas lėmė tai, kad indai makaronų skanėstams patiekti dar vadinami makaronų lėkštėmis ir spagečių lėkštėmis. Lubiana makaronų lėkštės atitinka šiuolaikinių virtuvės meno vizionierių poreikius. Klasikinis jų stilius reiškia, kad jos ras savo pritaikymą ne tik elegantiškame restorane, bet ir namuose. Verta pabrėžti, kad "Lubiana" makaronų lėkštės atlieka svarbiausią šios rūšies indų funkciją - jos turi gilų dugną, kuris leidžia patogiai sumaišyti makaronus su padažu ir priedais. Plokšti "Lubiana" makaronų lėkščių apvadai neleidžia padažu aptaškyti stalo ir atskleidžia patiekalą kaip pagrindinį visos kompozicijos elementą. "Lubiana" makaronų lėkštės pagamintos iš aukštos kokybės porceliano su sustiprintais apvadais, todėl jos yra nedūžtančios, jas galima naudoti mikrobangų krosnelėse ir plauti indaplovėje.



"Lubiana" desertinės lėkštės



Lubiana desertinės lėkštės pabrėš kiekvieną unikalų konditerijos gaminį, o vartojamas desertas taps švente ne tik skonio receptoriams, bet ir akims. Lubiana desertinės lėkštės yra tvarkingos formos ir įvairių dizainų, iš kurių galima rinktis, papildydamos kitus stalo indus, jos papildo kiekvieną vakarienės ir kavos rinkinį.





  • Pyragų lėkštės

  • Juodos spalvos lėkštės

  • Makaronų lėkštės

  • Stalo įrankiai

Pakraunama...