Lentynos

Filtruoti pagal
Price
Manufacturers
Simbolis
more... less
Brūkšninis kodas
more... less
Medžiaga
Spalva
Ilgis [cm]
Plotis [cm]
Aukštis [cm]
more... less
Pakuotės tipas
Medžiaga
Rūšys
Filter

Praktiškos ir dekoratyvinės lentynos pakeis jūsų namų interjerą


Sieninės lentynos yra itin svarbus ir praktiškas bet kurio būsto dizaino elementas. Jose nuolat saugomi vertingiausi suvenyrai ir kasdieniam gyvenimui reikalingiausi daiktai. Todėl lentynų, kurios bus įrengtos jūsų bute, pasirinkimui verta skirti deramą dėmesį. Šiuolaikinės lentynos yra įvairių formų ir tarnauja savo gyventojams beveik kiekviename kambaryje. Miegamajame, virtuvėje, svečių kambaryje ir kitur - stilinga vonios kambario lentyna taip pat pasirodo esanti nepakeičiama. Universalios juodos spalvos metalinis modelis yra puikus pasirinkimas. Trijų lygių lentynėlė leis patogiai laikyti pagrindines higienos priemones ir kosmetiką. Šio tipo pakabinamos lentynos išlaikys išbandymą tiek mažesnėse, tiek didesnėse erdvėse. Rinkdamiesi pasiūlyme esančius pasiūlymus galite būti tikri, kad jie pasirodys šimtu procentų pritaikyti jūsų svarbiausiems poreikiams, kylantiems būnant namuose.


Taip pat žr: Lentynos, stelažai


Baldų lentynos ir ne tik - kaip įsirengti namus?


Baldų lentyna dažnai yra pirmoji asociacija, kai pagalvojame apie papildomą erdvę sukauptoms smulkmenoms. Tačiau pasirodo, kad yra ir daugybė kiek mažiau klasikinių, bet vis tiek funkcionalių pasiūlymų. Sieninė lentyna gali įgauti pabrėžtinai neakivaizdžią formą. Svarbu, kad ji būtų pritaikyta pagal jūsų reikalavimus, pavyzdžiui, kiek vietos norite užpildyti suvenyrais ir kitais aksesuarais. Pinta lentyna neabejotinai išsiskirs iš kitų jūsų baldų, nors galite rinktis ir modelius, skirtus kabinti ant sienos. Itin patrauklus pasiūlymas - metalinio namelio formos pakabinama lentyna. Affek Design by Mondex prekės ženklas Affek Design pasirūpino, kad ji būtų kuo geriau pagaminta. Jos industrinis charakteris puikiai tiks lofto stiliaus kambariuose. Pasirinkę šią neįprastą lentyną, galite įdomiai kaupti svetainės ar kito kambario daiktus - pavyzdžiui, perskaitytas ir kažkuo sužavėjusias knygas.


Taip pat galite įsigyti pas mus: Kavos staliukai, Stalai


Originalaus dizaino pakabinamos lentynos - puikus pasirinkimas


Ieškodami įdomaus įkvėpimo, peržvelkite turimą pakabinamų lentynų asortimentą. Šie kiekvienuose namuose itin praversiantys baldai pasižymi naujovišku, akį traukiančiu dizainu. Jūsų pasirinktos baldinės lentynos gali užimti vietą sienos centre, būti jos ašimi arba - tiesiog - papildyti jau surinktus dekoro elementus. Priklausomai nuo to, ką ketinate jose laikyti, galite rinktis bet ką - tikrai rasite tai, kas atitiks jūsų poreikius. Viena iš galimybių - šiuo metu madingais tropiniais raštais išpuoštos bambukinės lentynos - bambukiniai nameliai. Serija "Gaia" puikiai tiks tiek suaugusiųjų, tiek vaikų miegamiesiems. Jų intriguojanti išvaizda džiugina iš pirmo žvilgsnio. Siūlomos lentynos - tai preciziškumo ir kokybės, kurią lemia visapusiškas vertinamo gamintojo atsidavimas, išraiška, todėl jomis tikrai verta pasidomėti.

Pakraunama...