Laikrodžiai

Filtruoti pagal
Kategorijos
Price
Manufacturers
Simbolis
Brūkšninis kodas
Medžiaga
Spalva
Ilgis [cm]
more... less
Plotis [cm]
more... less
Aukštis [cm]
more... less
Skersmuo [cm]
Pakuotės tipas
Medžiaga
Rūšys
Filter

Sieninis laikrodis - šimtmečius vertinamas aksesuaras



Sieninis laikrodis jau šimtmečius puošia mūsų namų sienas. Nors jų forma nuolat modernizuojama, jų naudojimo paskirtis išlieka ta pati. Stilingas ir ryškus sieninis laikrodis yra puikus pasirinkimas organizuotiems žmonėms ir, kas ne mažiau svarbu, tiems, kurie nori šią savybę ugdyti savyje. Bėgant metams laikrodžiai įgavo įvairias formas. Tačiau būtent sieninis laikrodis turi neblėstančią reputaciją, dėl kurios jį galime rasti daugelyje namų.



Sieninis laikrodis - išsirinkite tinkamiausią



Sieninis laikrodis gali visiškai atitikti jūsų skonį. Yra daugybė modelių - ir modernių, ir labiau klasikinių. Todėl kiekvienam lengva išsirinkti tinkamą sieninį laikrodį. Apvalus ciferblatas ir aiškūs skaitmenys - romėniški arba arabiški - yra tikra klasika, prie kurios esame pripratę. Peržiūrėkite mūsų pasiūlymus ir raskite tobulą sieninį laikrodį, kuris jums tarnaus ilgus metus ir padės būti organizuotesniems.



- Kokį retro virtuvės laikrodį pasirinkti?



-Kurį palėpės laikrodį svetainei? Sieninį laikrodį, stovimą laikrodį?



Virtuvės, svetainės ir valgomojo laikrodžiai - derinkite prie savo interjero charakterio.



Laikrodžiai yra daugiau nei tik aksesuarai. Kodėl? Jie tiesiog būtini namuose: dekoratyvūs, nuotaikingi ir atspindintys laiką. Jie suteikia namams išskirtinį stilių ir padeda mums būti organizuotesniems - leidžiant nuostabias akimirkas su šeima ir draugais. Laikrodžiai: tradiciniai, šiuolaikiniai, dizainerių - kokį stilių pasirinkti, kur juos kabinti ir ar visada svarbus ciferblato dydis?



Laikrodžiai - dizaineriškiausių namų ir buto priedų priešakyje. Tai išskirtinis privalumas - tačiau ne vienintelė priežastis, kodėl jie jau šimtus metų puošia mūsų gyvenamųjų kambarių, miegamųjų ar virtuvių sienas. Nors šiuolaikiniai sieniniai laikrodžiai yra itin dekoratyvūs įtaisai, pagaminti iš įvairių medžiagų, jie taip pat labai funkcionalūs - juk užtenka žvilgtelėti, kad iškart sužinotume, kiek valandų. Būtent jų dėka turime galimybę būti punktualūs ir nepavėluoti į jokį svarbų susitikimą. Sužinokite, į ką atkreipti dėmesį renkantis sieninį laikrodį ir kur geriausia jį pakabinti savo namuose?



Svetainės laikrodis - kur jį montuoti?



Laikrodžius gera turėti matomoje vietoje - būtent tokiame aukštyje interjero dizaineriai pataria montuoti sieninį laikrodį. Tai labai praktiškas sprendimas - jei norime patikrinti, kiek valandų, norime tai sužinoti iš karto, o ne ieškoti laikrodžio aplinkui. Prieš prisukdami kaiščius, gerai pagalvokite, kur laikrodį tvirtinti. Laikrodis nebūtinai turi kabėti idealiai viduryje sofos ar stalo - be to, jis atrodys geriau, jei pastatysite jį šiek tiek į kairę ar į dešinę - taip piktdžiugiškai parodysite, kad bėgantis laikas nėra svarbiausias dalykas namuose.



Ciferblato dydis - išsirinkite tobulą laikrodį



Dideli sieniniai laikrodžiai idealiai tinka didesnio ploto kambariams, o mažesni laikrodžiai geriausiai dera prie jaukių, intymių interjerų atmosferos. Tai svarbiausia taisyklė, kurios turėtume laikytis rinkdamiesi tokio tipo aksesuarą. Įsivaizduokite didžiulį laikrodį, kabantį mažame miegamajame, arba minimalistinį, labai mažą laikrodį ant erdvios svetainės su valgomuoju ir virtuvėle viename sienoje - tikrai abiem atvejais efektas būtų komiškas.



Retro ar modernus? Geriausias sieninis laikrodis jūsų namams



Šiuolaikiniai laikrodžiai yra unikali bet kurio kambario puošmena - pagaminti iš medžio, metalo, stiklo ar plastiko, juose įdomus dizainas dera su originaliu dizainu. Šiuolaikinis sieninis laikrodis dažnai išsiskiria ir originalia forma - kaip mūsų parduotuvėje esančio originalaus "Clara" modelio atveju, kurio apvalų auksinį ciferblatą supa netaisyklingi spinduliai. Tai puikus pasirinkimas šiuolaikiniam gyvenimui - art deco, romantiškam, moderniam ar net minimalistiniam stiliui. Kokį sieninį laikrodį rinktis klasikiniams kambariams? Retro! Jis geriausiai pabrėš unikalų vietos charakterį, kaip ir "Senamiesčio laikrodis" su romėniškais skaitmenimis ant ciferblato.



Sieniniai laikrodžiai. Sieninio laikrodžio privalumų sąrašas labai ilgas. Visų pirma, galime sąmoningai valdyti savo laiką, o tai neabejotinai dar labiau pagerins mūsų santykius su šeima ir draugais - nebėgsime užgniaužę kvapą į uošvės gimtadienį ar draugų kepsninę. Ir galiausiai - laikrodžiai interjerui suteikia unikalų charakterį, atkurdami būdingą "tik, tik", todėl kambariai tiesiog įgauna "sielą".



Taip pat žr.: veidrodžiai namams, žvakidės, vazos, žvakės, puodeliai, puodeliai, stalo įrankiai.

Pakraunama...