Kilimai

Filtruoti pagal
Price
Manufacturers
Simbolis
more... less
Brūkšninis kodas
more... less
Medžiaga
Spalva
Ilgis [cm]
more... less
Plotis [cm]
more... less
Aukštis [cm]
more... less
Pakuotės tipas
Medžiaga
Rūšys
Filter

Naudingi patarimai, į ką atsižvelgti renkantis svetainės kilimą



Svetainės kilimai pirmiausia naudojami grindims apsaugoti nuo trinties, be to, neabejotinai pagerina estetinę interjero vertę. Renkantis tinkamą kilimą svetainei, verta atkreipti dėmesį į silikoninį pagrindą, kuris apribos jo judėjimą po kambarį.



Kokie kilimai kiemui tiks geriausiai?



Renkantis kilimą, skirtą lauke, pirmiausia svarbu atkreipti dėmesį į vyraujančias lauko sąlygas, t. y. UV spinduliuotę ir kritulius. Dažniausiai klientai renkasi kiemo kilimus, kurie sukurs malonią erdvę susibūrimams su draugais. Specialistai pabrėžia, kad terasos kilimams geriausiai tinka sintetiniai gaminiai, kurie yra patvarūs ir lengvai valomi.



Spalvingi kilimai vaikams



Vaikiški kilimai papildo jauniausių namų ūkio narių kambario dekorą. Vaikai didžiąją laiko dalį praleidžia ant grindų, kur žaidžia su mašinėlėmis, kaladėlėmis ar lėlėmis, todėl kilimas suteiks jiems šiltą vietą atsisėsti. Vaikiškas kilimas taip pat gali būti žaidimo objektas, ypač tie, ant kurių yra miesto raštas, ant kurio vaikas gali vairuoti automobilius.



Šiuolaikiniai originalaus dizaino 3D kilimai



Šiuolaikiniai 3D kilimai pasižymi unikalia tekstūra, nes naudojami raštai skiriasi ne tik spalvomis, bet ir plauko aukščiu, o tai aiškiai suteikia kilimams erdvinį charakterį. Šiuolaikiniai 3D kilimai ypač tinka mažiems interjerams, veiksmingai suteikdami jiems gylio ir kartu optiškai juos padidindami.



Gausiai raštuoti gėlių kilimai



Gėlėti kilimai yra vienas populiariausių pasirinkimų, dažniausiai skirtų subtiliam, romantiškam interjerui sukurti. Kiekvienas gėlių kilimas išsiskiria sodriomis spalvomis ir įmantriu dizainu, todėl kiekvienas ras sau kažką tinkamo, kartu pritaikydamas kilimą prie svetainės ar miegamojo interjero stiliaus.



Kutuoti kilimėliai papildo boho dekorą



Kutuotas kilimas su kutais primena indėnišką kilimą, todėl dažnai pasirenkamas būtent su Amerikos indėnų kultūra siejamas raštas. Taip pat atkreipkite dėmesį į šviesiai pilkos ir smėlio spalvos kutuotus kilimus su kutais, kurie labai tinka boho ir net skandinaviškiems interjerams.



Kam naudojamas laiptų kilimas?



Laiptų kilimai pirmiausia naudojami norint palyginti nebrangiai atkurti pasenusias pakopas. Tačiau laiptų kilimai turi ir kitų privalumų: jie yra unikalus interjero puošybos elementas, be to, jie izoliuoja garsą patalpoje.



Kokie yra išskirtiniai jūros žolės kilimų bruožai?



Jūros žolės kilimas yra sukurtas iš natūralios žaliavos, kuri galiausiai įgauna būdingą šviesiai rudą spalvą. Daugelis jūros žolės kilimų yra rišti rankomis, todėl jie įgauna unikalų charakterį ir sudaro didelės megztos servetėlės įspūdį, tačiau maksimalaus dydžio. Jūros žolės kilimas geriausiai dera prie boho interjero.



Taip pat žiūrėkite:



Pakraunama...