Keptuvės

Filtruoti pagal
Price
Manufacturers
Simbolis
more... less
Brūkšninis kodas
more... less
Medžiaga
Spalva
Ilgis [cm]
more... less
Plotis [cm]
more... less
Aukštis [cm]
more... less
Skersmuo [cm]
Pakuotės tipas
Sąlytis su maistu
Medžiaga
Indaplovė
Filter

Didelė keptuvė palengvina maisto ruošimą


Keptuvė, kurioje ruošiame maistą, turėtų leisti mums kuo patogiau jį paruošti. Į tvirtą didesnio dydžio keptuvę tilps daug daugiau maisto, todėl kepimas gerokai pagreitės. Galima rinktis iš įvairių keptuvių versijų, kurių kiekviena pasižymi kažkuo kitu. Blynų keptuvė yra plokštesnė, todėl lengviau apversti blynus. Ji suprojektuota taip, kad virėjas be jokių problemų galėtų paruošti patiekalą. Atitinkamai didelis skersmuo idealiai tinka tokio tipo patiekalams ruošti. Geriausia keptuvė yra ta, kurioje gamindami maistą jaučiamės patogiai. Ji turi būti tvirta, pakankamai didelė ir tinkama mūsų indukcinei arba dujinei viryklei. Kartu svarbu, kad kepamas maistas nepriliptų prie keptuvės paviršiaus. Pravartu žinoti, kokiomis savybėmis pasižymi indukcinė keptuvė, skirta šiam vis labiau populiarėjančiam viryklės tipui. Jei ieškote indukcinės keptuvės, jus gali sudominti "Olive" keptuvė, kuri taip pat turi nelimpančią "Greblon C3" dangą, atsparią įbrėžimams ir trinčiai. Tvirtos keptuvės patikimai tarnaus mums ilgą laiką.


Kepimas ant keptuvės be jokių problemų


Nors ši tema gali atrodyti banali, pasirinkę tinkamą keptuvę indukcinei ar bet kokio kito tipo viryklei, galėsime daug lengviau paruošti mėgstamus patiekalus. Galima rinktis iš daugybės skirtingų šio tipo indų modelių. Grilio keptuvė labai skiriasi nuo ketaus keptuvės, kurią naudojame kepimui. Todėl prieš perkant verta atkreipti dėmesį į mūsų poreikius, kuriuos turės atitikti kepimo indai. Jei esate Azijos virtuvės gerbėjas, jums tikrai prireiks wok keptuvės, kuri yra vienas būdingiausių šio pasaulio regiono virtuvės įrangos elementų. Neabejotina, kad tarp plataus asortimento gaminių galime rasti geriausiai mūsų poreikius atitinkantį priedą. Pavyzdžiui, "Gerlach" gaminama plieninė keptuvė iš "Solid" serijos užtikrina, kad gaminant maistą nekiltų streso ir nekiltų pavojus sudeginti mėgstamą patiekalą. Šioje keptuvėje maistui kepti reikia mažiau riebalų, todėl daug lengviau paruošti mažai kaloringų ir kartu sveikų patiekalų. Pasirodo, renkantis iš daugybės siūlomų keptuvių, mums lengviau ieškoti to, ko mums iš tikrųjų reikia.


Keptuvė su dangčiu ir kitos virtuvės galimybės


Tarp daugelio virtuvės gaminių galime rasti tokių rinkinių kaip keptuvė su dangčiu. Šis rinkinys gali būti labai naudingas gaminant maistą. Tačiau tai nėra vienintelis pasirinkimas. Taip pat galime rinktis granito, titano, ketaus ar vario keptuves. Kiekviena indų rūšis pasižymi skirtingomis savybėmis, kurios puikiai tinka ruošiant maistą visai šeimai. Todėl sunku įsivaizduoti pilną virtuvės įrangą be didelės ar mažos keptuvės, puikiai atitinkančios mūsų poreikius. Priklausomai nuo to, ką norite gaminti, jums reikės skirtingos keptuvės. Kiaušinių keptuvė idealiai tinka vakarienei be mėsos artimųjų kompanijoje. Kad ir kokie būtų jūsų lūkesčiai, galėsite rasti tinkamą keptuvę. Pavyzdžiui, "Gerlach" gili keptuvė "Contrast Procoat" pravers daugelyje virtuvių. Ji turi keraminę dangą, kuri neleidžia maistui prilipti ir yra atspari trinčiai. Papildoma jos savybė yra ta, kad ją galima naudoti ant indukcinių viryklių. Tinkamai pasirinkę indus, galėsime mėgautis be jokių problemų paruoštais mėgstamais patiekalais.


Atraskite mūsų: duonkepės, puodai, puodeliai, puodeliai, puodeliai, stalo indai, stalo įrankiai

Pakraunama...