Keptuvės ir padėklai

Filtruoti pagal
Kategorijos
Price
Manufacturers
Simbolis
more... less
Brūkšninis kodas
more... less
Medžiaga
Spalva
Ilgis [cm]
more... less
Plotis [cm]
more... less
Aukštis [cm]
more... less
Skersmuo [cm]
Talpa [l]
Pakuotės tipas
Sąlytis su maistu
Medžiaga
Talpa [ml]
Indaplovė
Filter

Universali kepimo skarda pravers kiekvienoje virtuvėje


Virtuvės įrangoje neturėtų trūkti praktiškos kepimo skardos, kuri praverstų ruošiant maistą. Geros kokybės kepimo indas gali gerokai palengvinti kasdienį maisto ruošimą. Asortimente rasite keletą skirtingų kepimo skardų modelių, kurių kiekvienas pasižymi skirtingomis vertingomis savybėmis. Mėsos patiekalams kepti jums būtinai reikės tinkamo kepimo indo, kuriame tilptų pakankamai porcijų visai šeimai. Vienas iš universalesnių pasiūlymų yra "Kinghoff" ovalus kepimo skardas su nepridegančia danga, kuris tinka naudoti ant visų tipų viryklių ir orkaitėje. Be to, ją išlaikyti švarią itin paprasta - tiesiog įdėkite į indaplovę. Pats kepimo padėklas, skirtas orkaitei ir ne tik, talpina net aštuonis litrus, todėl galite drąsiai laikyti jį itin naudingu. Jei jūsų draugai šiuo metu yra pradiniame virtuvės įrengimo etape, jie apsidžiaugs padovanoję kepimo skardą, kuri dėl savo didelio tvirtumo tarnaus daugelį metų. Tokia naudinga dovana puikiai tinka maisto gaminimo entuziastams.


Kepimo skardos - kodėl verta gaminti jose?


Kepimas kepimo skardoje turi daugybę privalumų, kurie jau daugelį metų lemia šio tipo indų populiarumą. Ruošiant patiekalą kepimo skardoje, nereikia jo nuolat maišyti - tikrai užtenka tik retkarčiais žvilgtelėti į mėsą ar daržoves. Be to, kepimo indai gerai išlaiko temperatūrą, o tai reiškia, kad karšta vakariene galėsite mėgautis kur kas ilgiau. Be to, aliumininiai kepimo, kepimo ir troškinimo padėklai, kokius rasite parduotuvės asortimente, yra padengti nelimpančia danga, o jų dangčiai sulaiko garus viduje, todėl vitaminai ir maistinės medžiagos nesioksiduoja. Visos siūlomos kepimo skardos pagamintos taip, kad namiškiai jose galėtų ilgai ir nepertraukiamai gaminti maistą. Aukšta medžiagų kokybė ir kruopšti gamyba garantuoja jūsų pasitenkinimą, o kartu ir dar didesnę aistrą gaminti įmantrius patiekalus. Išsirinkus visus jūsų lūkesčius atitinkančią kepimo skardą, jūsų komfortas virtuvėje neįsivaizduojamai padidės ir suteiks jums daug pasitenkinimo.


Aliuminio kepimo skardos - kokios jų savybės?


Parduotuvės asortimente nesunkiai rasite keletą aliuminio kepimo skardų modelių. Verta paminėti, kad iš šios medžiagos pagaminti indai pasižymi lengvumu, o tai pasirodo itin patogu naudoti. Neabejotinas turimų kepimo skardų versijų privalumas yra tai, kad kiekviena iš jų turi specialią dangą, apsaugančią maistą nuo prilipimo prie skardos. Atsižvelgdami į savo poreikius, galite rinktis pageidaujamos talpos modelį - mažesnės ar didesnės - rinktis jums. Orkaitės keptuvės gali būti ypač naudingos, nes jas galima naudoti ir maistui kepti, ir gaminti maistą ant standartinės viryklės. Jei ieškote patikimo indo, idealiai tinkančio kasdien ruošti skanius ir dažnai įmantrius patiekalus, jūsų virtuvėje puikiai tiks bet kokio dydžio, formos ar paskirties kepimo skardos. Jei peržiūrėsite šios svetainės asortimentą, tikrai rasite tai, ko jums šiuo metu reikia, nes kiekviena kepimo skardelė pasižymi neįtikėtinu dėmesiu detalėms, liudijančiu apie jos kokybę.


Mūsų namų apyvokos reikmenų parduotuvėje rasite: puodų, keptuvių, troškinimo indų

Pakraunama...