Kepimo indai

Filtruoti pagal
Price
Manufacturers
Simbolis
more... less
Brūkšninis kodas
more... less
Medžiaga
Spalva
Ilgis [cm]
more... less
Plotis [cm]
more... less
Aukštis [cm]
more... less
Skersmuo [cm]
Pakuotės tipas
Sąlytis su maistu
Medžiaga
Indaplovė
Mikrobangų krosnelė
Rūšys
Filter

Kepimo skardos - būtinos kiekvienoje virtuvėje


Naminiai pyragai dažnai yra mėgstamiausi visos šeimos desertai. Jiems gaminti reikia kepimo formų. Yrakeletas skirtingų modelių, kurių kiekvienas idealiai tinka skirtingiems užkandžiams. Minkšti keksiukai pastaruoju metu tampa vis populiaresni, ypač tarp pačių mažiausiųjų. Jiems paruošti patartina įsigyti kepimo indą, pagamintą iš geros kokybės silikono, kuriame vienu metu į orkaitę galima įdėti dvylika keksiukų. Iš šios kepimo formos išimti keksiukai sukels tikrą šurmulį tarp susirinkusiųjų prie stalo. Verta paminėti, kad medžiaga, iš kurios ji pagaminta, yra tvirta ir visiškai saugi maistui, be to, ją lengva palaikyti švarią. Renkantis kepimo skardą pravartu atsižvelgti į tai, kokius savo kepinius norėtumėte patiekti artimiesiems. Be to, gerai pagaminta kepimo skarda puikiai tinka ir kaip dovana artimiesiems ir draugams, kurie dar tik įrenginėja savo virtuvę ir dar nesurinko visos reikiamos įrangos.


Kepimo indas, kuriame galėsite kepti mėgstamus pyragus


Kai užsimanote mėgstamo pyrago, niekas netrukdo jo išsikepti. Tačiau svarbu turėti kepimo indą, į kurį jį įdėsite į orkaitę. Įdomi tradicinės kepimo skardos alternatyva - 20 cm x 20 cm dydžio silikoninis kepimo indas. Tai labai patogus kepimo indas, kuriame galėsite paruošti ir keksą, ir gimtadienio tortą. Taip bus daug lengviau susitvarkyti virtuvėje prieš šeimos vakarėlį, kuriame norėsite svečius pavaišinti naminiais pyragais. Virtuvės asortimente gausu įvairių formų ir dydžių kepimo indų ir skardų - juk niekada nežinai, kokio skanėsto užsigeisi. Siūlomi modeliai neabejotinai tiks šiems poreikiams, todėl jūsų virtuvės reikmenų kolekcija bus visiškai sukomplektuota. Kiekvienas iš siūlomų kepimo indų puikiai atitinka namų kepimo meistro poreikius, kurio gaminius vertina visi artimieji, valandų valandas besibūriuojantys prie stalo.


Idealūs kepimo indai geriausiems skanėstams kepti


Yra daugybė įvairių kepinių rūšių, kurių griebiamės su apetitu. Jei norite juos pasigaminti patys, apžvelkite įvairias kepimo formas gardžiausiems karštiems desertams kepti. Sezonu, kai ant stalo karaliauja vaisiai ir vaisių konservai, galbūt norėsite pasigaminti naminį pyragą. Mūsų kepimo indų asortimente rasite idealią silikoninę kepimo skardą, specialiai sukurtą tokiam kepimui. Ši kepimo skarda yra itin atspari pažeidimams, todėl ją itin lengva laikyti. Verta pažymėti, kad tinkama kepimo skarda turi didelę įtaką tam, ar pavyks paruošti skanų pyragą. Jei mėgstate eksperimentuoti su kepiniais, šis pasiūlymas neabejotinai skirtas jums. Palankios kainos, aukšta kokybė ir platus kepimo indų rūšių pasirinkimas - tai, ko galite tikėtis apsilankę mūsų namų apyvokos reikmenų parduotuvėje, todėl tikrai nesunkiai rasite tai, ko šiuo metu reikia savo kepimo įgūdžiams tobulinti. Sukomplektavus reikiamus kepimo indus, pyragų ruošimas taps nauju jūsų hobiu.


Mūsų parduotuvėje taip pat rasite: puodai, keptuvės, virtuvės reikmenys

Pakraunama...