Kavos staliukai

Filtruoti pagal
Price
Manufacturers
Simbolis
Brūkšninis kodas
Medžiaga
Spalva
Ilgis [cm]
Plotis [cm]
Aukštis [cm]
Pakuotės tipas
Medžiaga
Rūšys
Filter

Kavos staliukai - funkcionalumas ir stilius viename


Baldų pasirinkimo klausimas yra labai svarbus dekoruojant namus. Būtent jie suteikia interjerui unikalumo. Tarp jų - intriguojantys kavos staliukai, pasižymintys neprilygstamu dizainu ir dideliu funkcionalumu. Sunku įsivaizduoti svetainę be šio elemento. Gerai parinkto kavos staliuko dėka kasdien galima patogiai mėgautis mėgstamu karštu gėrimu. Svarbu ir tai, kad šis nepastebimas baldas gali visiškai pakeisti kambario išvaizdą. Originalus dizainas, kurį sudaro stalviršio ir kojų forma, neabejotinai yra didelis šiuolaikinių kavos staliukų privalumas. Įrengiant bet kurį kambarį, pravartu skirti jiems deramą dėmesį, kad mūsų interjeras taptų dar jaukesnis ir praktiškesnis visiems namiškiams. Svetainėje puikiai tiks didelis kavos staliukas, esantis priešais veliūrinę sofą, ant kurios sėdi kviestiniai svečiai. Dėl šio baldo dydžio daug lengviau sutalpinti daugiau žmonių. Puikus pasiūlymas - neįprastos formos Henri modelis, kuris pradžiugins kiekvieną mūsų draugą. Šis modernių formų stalas puikiai derės prie minimalistinės erdvės, išlaikytos santūriomis spalvomis.


Kokia spalva praktiškiausia kavos staliukui?


Dekoruodami butą norime, kad jis būtų ne tik stilingas ir patogus, bet ir praktiškas. Todėl renkantis žurnalinį staliuką verta pagalvoti, koks atspalvis geriausiai tinka patalpai ir kartu geriausiai atitinka mūsų poreikius. Žinoma, galime rinktis iš daugybės modelių, kurių kiekvienas pasižymi kažkuo skirtingu, patraukiančiu mūsų akį. Nesvarbu, ar rinksimės mažą, ar šiek tiek didesnį kavos staliuką, tikrai įvertinsime jo praktiškumą. Ieškant tobulos spalvos baldo, taip pat pravartu atkreipti dėmesį į tai, kaip gamintojas rekomenduoja valyti stalviršį. Tarp funkcionaliausių neabejotinai yra juodas kavos staliukas, kuris gražiai derės prie pilkais, baltais ar rudais dažais padengtų sienų. Šis derinys suteiks mūsų butui modernumo natą. Vis dėlto baltas kavos staliukas taip pat gali tikti beveik bet kokiame kambaryje. Šis atspalvis suteiks interjerui šiek tiek elegantiškesnį įvaizdį. Įdomus variantas, idealiai tinkantis naudoti svetainėje, yra dviejų kavos staliukų rinkinys iš serijos "Lasse". Itin ryškus juodo marmuro stalviršis patrauks kiekvieno, kurį vaišinsite gėrimu, akį.


Kavos staliukas - puikus bet kurios svetainės priedas


Yra baldų, kuriuos galima laikyti būtiniausiais kambaryje. Būtent toks yra kavos staliukas ir svetainė, kuri tam tikra prasme yra mūsų namų centras. Rinkdamiesi baldus, negalime nepastebėti tinkamo dydžio suoliuko, ant kurio statysime gėrimus, kuriais norime mėgautis. Medinis kavos staliukas yra klasikinis šio praktiško baldo variantas. Jis idealiai tinka minimalistiškai dekoruotiems kambariams arba tiems, kuriuose jaučiamas kaimiškas stilius. Toks staliukas puikiai derės, pavyzdžiui, su pintomis kėdėmis. Kitas variantas - metaliniai staliukai, suteikiantys interjerui futuristinį įspūdį. Jei mūsų svetainė įrengta lofto stiliumi, tokio tipo baldai puikiai tiks. Įdomus pasiūlymas - abiejų medžiagų derinys Henri modelyje, kurio medinis stalviršis stovi ant metalinių kojų. Ši įdomi kavos staliuko versija tiks beveik bet kokiame interjere, todėl ji visiškai nusipelno mūsų susidomėjimo.


Kavos staliukas - baldas, kurį naudojame kasdien


Kavos staliukas neabejotinai yra vienas iš tų baldų, kuriuos naudojame kasdien. Nesvarbu, ar mėgaujamės karštu gėrimu vieni, ar svečiuose, sunku įsivaizduoti svetainę be šio baldo. Tokie kavos staliukai kaip "Lasse" modelis, kurio stalviršis pagamintas iš tvirto grūdinto stiklo, idealiai tinka minimalistiniams ir net griežtiems interjerams. Praktiškumas ir stilingas dizainas - tai privalumai, kurių ieškoma, kai reikia užbaigti interjerą.


Kavos staliukai gali būti neakivaizdūs


Verta paminėti, kad kavos staliukai gali būti neakivaizdaus dizaino. Pasirinkus tokį baldą, mūsų svetainė įgaus visiškai kitokį charakterį. Be to, idealaus kavos staliuko savybė - aukšta naudojamų medžiagų kokybė. Nepriklausomai nuo to, ko ieškome, novatoriškas dizainas ir neįprasti deriniai yra tai, kas pradžiugins kiekvieną. Ypač jei kavos staliukas dar ir itin funkcionalus.


Žiūrėkite: stalai, foteliai, kavos servizai, kėdės, puodeliai , puodeliai

Pakraunama...