Žibintai ir žibintai

Filtruoti pagal
Kategorijos
Price
Manufacturers
Simbolis
Brūkšninis kodas
Medžiaga
Spalva
Ilgis [cm]
more... less
Plotis [cm]
more... less
Aukštis [cm]
more... less
Skersmuo [cm]
Pakuotės tipas
Medžiaga
Rūšys
Filter

Svetainės ar miegamojo žibintai - kaip stilingai ir skoningai papuošti kambarius?

Tinkamai parinkti žibintai yra neįprasta ir labai originali idėja, suteikianti kambariui išskirtinumo. Tai puikus būdas paįvairinti ir net pakeisti interjerą, kurį galima atlikti įdedant nedaug pastangų, kartu būnant tikriems, kad įrengimas bus sėkmingas. Tereikia nusipirkti keletą žibintų ir jūsų aplinka įgaus naują išvaizdą. Žibintus geriausia statyti ant palangės, didelius - ant grindų, taip pat ant komodos, lentynos ar tualetinio staliuko. Galime rinktis tradicinius žibintus, kad suardytume modernaus interjero minimalizmą, arba rinktis lofto ar labai modernius. Jie paprastai gaminami iš metalo, chromo arba stiklo. Šiuo metu taip pat labai madingi vario spalvos žibintai, kuriuose tradicija dera su modernumu. Žibintai ne tik suteikia jūsų namams nepakartojamo žavesio, bet ir sukuria šiltą, jaukią atmosferą.

Kaip sukurti nuotaikingą kampelį aplink namus - dekoratyviniai žibintai, idealiai tinkantys terasai, balkonui ar sodui

Kaip padaryti savo sodą ar terasą patrauklesnę? Terasos žibintai - greitas ir nereiklus būdas sukurti žavią lauko kompoziciją. Mediniai žibintai puikiai dera su augalais. Sniego baltumo medinis žibintas su stiklo langinėmis ir intensyvi, sodriai žalia gėlių ar sodo augalų spalva sukurs tiesiog magišką efektą. Tiems, kurie nori minimalistiškesnės ir asketiškesnės savo išraiška dekoracijos, siūlome metalinius, chromuotus žibintus. Be to, juodi ir matiniai žibintai, pagaminti iš lenktų metalinių vamzdelių pynės, taip pat atrodo puikiai ir labai kubistiškai bei moderniai.

Led žibintai - kelias į gražią vestuvių salių, restoranų ir kavinių puošybą

Naudokite led žibintus kaip pagrindinę vestuvių salės puošmeną, pvz. Nesvarbu, ar tai vestuvės, komunija, jubiliejus, ar kita didelė šventė. Žibintai siūlo dideles dizaino galimybes ir platų pasirinkimą. Ir, be viso to, originalus šviesos šaltinis. Nepriklausomai nuo to, ar pasirinksite LED žibintus, ar tikrus žvakių žibintus, visi jie leidžia sukurti unikalų efektą, dėl kurio jūsų aplinka taps nuotaikingesnė, šiltesnė ir romantiškesnė. Tai bus tiesiog gražu. Galite derinti žibintus, dekoratyvinius žibintus, žaisti su jų dydžiu: aukščiu, gabaritiniais matmenimis. Pavyzdžiui, ant grindų išdėstyti žibintai, kaitaliojant didelius ir mažesnius, arba nedidelės salelės, grupelės, taip pat skirtingo aukščio, atrodys nepaprastai magiškai. Kita vertus, ant vestuvinių stalų galima naudoti žibintą, pagamintą iš stiklainio ar dekoratyvinio butelio. Subtilus stiklinis žibintas arbatžolėms arba plonas stiklinis butelis, pripildytas subtilių led lempučių, užkimštas žavingu kamščiu. Žibintai - buteliai ar stiklainiai gali būti pastelinių spalvų, o tai dar labiau padidina jų nuotakos, romantikos ir meilės žavesį. Žibintų šviesa suteiks patalpai rafinuoto stiliaus, padidins bet kokio švenčiamo renginio svarbą ir padarys jį įsimintiną.

Mūsų namų apyvokos reikmenų parduotuvėje rasite tokių kategorijų kaip žvakidės, puodeliai, pietų servizai, vazonai, vazos ir kt.

Pakraunama...