Gėlės

Filtruoti pagal
Price
Manufacturers
Simbolis
more... less
Brūkšninis kodas
more... less
Medžiaga
Spalva
Ilgis [cm]
more... less
Plotis [cm]
more... less
Aukštis [cm]
more... less
Medžiaga
Rūšys
Filter

Dirbtinės vazoninės gėlės - žaluma namuose ištisus metus


Dirbtinėsgėlės vazonuose - puikus būdas išlaikyti namų interjerą maloniai žalią bet kuriuo metų laiku. Jas galite padėti už sofos svetainėje, ant lentynos virš televizoriaus, prie lovos miegamajame ir daug kur kitur - jos puikiai tinka puošti vietas, kur paprastai nešviečia saulė. Dirbtinių gėlių dabar yra tiek daug skirtingų variantų, kad jas nesunkiai galite priderinti prie konkretaus kambario interjero. Be to, šiuo metu siūlomi modeliai atrodo taip pat įspūdingai, kaip ir jų natūralūs atitikmenys. Paprastai šios augalų imitacijos, pagamintos iš popieriaus arba dirbtinių medžiagų, pavyzdžiui, poliesterio, nereikalauja jokios ypatingos priežiūros, priežiūros ar laikymo - tiesiog pastatykite jas norimoje vietoje. Dirbtinės gėlės naudojamos ne tik namų puošybai, bet ir puokštėms bei vainikams, kurie vizualiai nesiskiria nuo originalų, kurti. Kalbant apie dekoracijas namams, mūsų pačių keturiuose namų kampeliuose, bet kuri vieta yra tinkama pridėti žalumos. Dirbtinės gėlės idealiai tinka vonios kambariui - čia paprastai nededame tikrų augalų. Kambario kampe galite pastatyti 100 cm ilgio egzempliorių vazone, kuris atrodys taip, tarsi žydėtų visus metus - tai tikrai pakeis bet kokio interjero vaizdą.


Kokias dirbtines gėles dėti į vazą?


Priešingai nei manote, dirbtinės gėlės vazoje gali atrodyti taip pat gerai kaip ir natūralios - tereikia rinktis geros kokybės modelius. Tarp šioje svetainėje siūlomų variantų rasite tikrai įdomių sintetinių šakų, kurios kartu sukurs unikalią kompoziciją. Kiekviena dirbtinė gėlė, įdėta į dekoratyvinę vazą, nuostabiai pagyvins valgomojo stalo ar prie lauko durų stovinčios spintos išvaizdą. Pasirodo, galite lengvai visiškai pakeisti tai, kaip jūsų namus suvokia kiti. Dirbtinės gėlės vazai turėtų būti padoriai pagamintos iš medžiagų, sėkmingai imituojančių tikrus augalus. Geras pasiūlymas taip pat yra sukurti puokštę iš žalių šakelių ir modelių su spalvotais žiedlapiais, pavyzdžiui, tulpių ar rožių. Renkantis dirbtines gėles taip pat derėtų atkreipti dėmesį į vazos aukštį - augalai joje neturėtų dingti. Jei vadovausitės savo estetiniu jausmu, jums tikrai pavyks sukurti neįprastą dekoraciją.


Dirbtinės gėlės - akį traukianti puošmena


Dirbtinėsgėlės gali tapti svarbiausia jūsų pasirinkto kambario puošmena. Atsižvelgdami į savo viziją, galite jas pastatyti bet kuriame kampe, net jei jis netinka gyviems augalams. Vienas originalesnių variantų - pakabinti dirbtines gėles ant sienos - šis sprendimas pakeis minimalistines, vienspalves sienas. Jūsų pageidavimai čia groja pirmuoju smuiku - jūs sprendžiate, kaip atrodys jūsų namai. Asortimente rasite daug įdomių gėlių dekoracijų - vazoninių, individualių ir net girliandų. Jei jūsų languose kabo užuolaidos, galite jas pritvirtinti kartu su dirbtine gėle ant segtuko ir taip sukurti naujovišką interjero dizainą. Patalpų dekoravimo dirbtiniais augalais galimybės yra neribotos, ir kiekvienas iš jų turi savų privalumų, dėl kurių yra ypatingas ir unikalus. Dėl originalių dirbtinių gėlių kompozicijų jūsų butas išsiskirs originaliu stiliumi, kurį įvertins visi svečiai, peržengę jūsų slenksčius.


Mūsų internetinėje parduotuvėje siūlomiinterjero puošybos gaminiai: Vazos, Žvakidės, Žvakės namams, Gėlių vazonai, Sieniniai laikrodžiai

Pakraunama...