Ąsočiai ir ąsočiai

Filtruoti pagal
Kategorijos
Price
Manufacturers
Simbolis
more... less
Brūkšninis kodas
more... less
Medžiaga
Spalva
Ilgis [cm]
more... less
Plotis [cm]
more... less
Aukštis [cm]
more... less
Skersmuo [cm]
Talpa [l]
more... less
Pakuotės tipas
Sąlytis su maistu
Medžiaga
Talpa [ml]
Indaplovė
Mikrobangų krosnelė
Rūšys
Filter

Elegantiški ąsočiai, idealiai tinkantys gėrimams patiekti


Per dieną daug kartų griebiamės gėrimų. Todėl gerai, kad jie būtų patiekiami kuo patogiau - tam tinkamu ąsočiu. Kad ir kokį troškulį malšinate, mūsų parduotuvėje, be kita ko, rasite ąsotėlių ir daug kitų reikalingų produktų. Įspūdingi neįprasto dizaino modeliai taps tikra virtuvės stalviršio puošmena, kartu tarnaujančia didelei naudai. Dažnai pasirinktus indus galima derinti su kitais asortimento gaminiais ir taip sukurti nepakartojamus rinkinius. Visi indai, žinoma, sukurti skiriant didžiulį dėmesį detalėms, todėl nerasite dviejų vienodų variantų - kiekvienas jų yra unikalus. Nusprendę, ko šiuo metu ieškote, galite būti tikri, kad svetainėje pateiktame asortimente rasite tai, ko reikia. Sulčių ąsotis yra pavyzdys to, ką vasarą renkamės dažniausiai, tačiau asortimente rasite ir kitų variantų. Pavyzdžiui, itin puošnus variantas yra "Affek Design by MONDEX" sukurtas "Elise Clear" ąsotis. Šis žavus indas, kurio talpa - vienas litras, jums ištikimai tarnaus daugelį metų.


Modernus arbatinukas - pasitikite artimuosius stilingai


Patiekdami svečiams karštą gėrimą naujoviškame arbatos puodelyje, puikiai pasveikinsite juos savo namuose. Jei ieškote originalaus modelio su tradicijų atspalviu, būtinai peržiūrėkite mūsų pasiūlymą. Platus arbatos puodelių pasirinkimas - tai garantija, kad rasite visus jūsų reikalavimus atitinkantį modelį. Gerbiamas gamintojas - "Affek Design" - be kita ko, siūlo "Mirella Gold" kolekcijos arbatinuką. Jo paprasta forma perbraukta auksine juostele, kuri suteikia jam charakterio. Taip pat verta paminėti rankeną, kuri buvo sukurta dailios formos. Indas talpina devynis šimtus mililitrų gėrimo, o tai, žinoma, galima laikyti privalumu. Elegantiškas balto ir geltono aukso atspalvių derinys neabejotinai patrauks dėmesį kiekvieno, kuriam pasiūlysite kartu pasimėgauti arbata. Be to, šį arbatinuką drąsiai galima vadinti minimalistiniu, o tai neabejotinai prisideda prie jo dizaino universalumo. Šis įspūdingas indas supakuotas į dekoratyvinę dėžutę, todėl idealiai tinka kaip dovana mylimam žmogui.


Klasikinis ąsotis - kažkas vintažinio stiliaus mėgėjams


Pastaruoju metu itin populiari retro stilistika, todėl tai puiki proga įsigyti sau vintažinį ąsotį. Daugelis parduotuvės asortimente esančių modelių atitinka tokius lūkesčius. Žinoma, galite rinktis paprastą stiklinį ąsotį, tačiau tai ne vienintelis variantas. Asortimentas toks platus, kad, be vandens ąsotėlių, galite rasti ir variantų, sukurtų atsižvelgiant į karštus gėrimus. Jei kiti jūsų namuose esantys indai primena senąsias madas, jums geriausiai tiks retro charakteristikos. Smėlio spalvos keraminis ąsotis iš M kolekcijos puikiai įsilies į praėjusių dešimtmečių atmosferą. Dideli jo privalumai yra tai, kad jį galima plauti indaplovėje ir mikrobangų krosnelėje. Į indą galite įpilti iki šešių šimtų penkiasdešimties mililitrų - taigi tai puikus pasirinkimas kasdieniam naudojimui. Kaip ir kiekvienas kitas ąsočių parduotuvėje esantis modelis, šis konkretus yra preciziško meistriškumo ir milžiniškos kokybės, vertos pripažinimo, įsikūnijimas. Geriausias gamintojo profesionalumo įrodymas - vis didėjantis patenkintų klientų ratas.


Mūsų parduotuvėje taip pat rasite: Puodeliai, puodeliai, stiklinės, virtuvės reikmenys

Pakraunama...