Juodieji žibintai

Filtruoti pagal
Price
Manufacturers
Medžiaga
Spalva
Ilgis [cm]
Plotis [cm]
Filter

Juodas žibintas - vienas iš stilingo interjero ženklų



Be abejo, interjero aksesuarai leidžia paversti namus idealia vieta poilsiui ar susitikimams su šeima ir draugais. Verta pasilenkti prie juodų žibintų, kurių yra daugybė dekoratyvinių variantų, kad jie derėtų prie svetainės, miegamojo ar net vonios kambario dizaino stiliaus. Tačiau rekomenduojame atkreipti dėmesį į tai, kad aksesuarai būtų pagaminti iš aukštos kokybės medžiagų, kad jie mums tarnautų labai ilgai.



Kokį juodos spalvos žibinto modelį, formą, pjūvį pasirinkti konkrečiam interjerui?



Jei norite savo namuose naudoti juodos spalvos žibintus, pirmiausia atkreipkite dėmesį, kad jie derėtų prie stiliaus, kuriuo įrengtas interjeras. Šiuo metu madingi minimalistiniai kubo formos aksesuarai su paprastais ir siaurais rėmeliais. Jie praleidžia daug šviesos, todėl idealiai tinka patalpoms, kuriose mėgstame deginti žvakes. Neatsiejama tokio tipo aksesuarų dalis yra ant dangčio esanti rankena, leidžianti lengvai nešti žibintą. Paprasta forma reiškia, kad juos galite laisvai derinti prie bet kokio stiliaus. Pastaruoju metu į populiarumą grįžo vintažinio stiliaus gaminiai, kurie šiek tiek primena prieš kelis dešimtmečius naudotus gatvės žibintų gaubtus. Dažnai jų tekstūra yra tyčia pasenusi, todėl sukuriamas unikalus efektas, tarsi papuošalas būtų antikvarinis. Tai sensacingas pasirinkimas retro ar eklektiškoms aranžuotėms.



Juodi žibintai yra stiprus interjero aksesuaras, todėl juos derinti reikėtų taip, kad patalpa nebūtų prisotinta tamsių dekoratyvinių elementų. Jie sukurs akį džiuginantį kontrastą su šviesių spalvų interjerais, kurie taip įgaus išskirtinį charakterį. Patartina juos išdėstyti ant grindų - dviejų ar trijų dydžių reprezentatyviai išdėstyti dirbiniai neabejotinai patrauks užsukusių svečių akį.



Kuo šviečia dabartiniai žibintai? Kokį šviesos šaltinį galima patalpinti juodų modelių viduje?



Daugelyje juodos spalvos žibintų po dangteliu įtaisytas nedidelis šviesos šaltinis, dažniausiai naudojamas LED technologija, kurį tiesiog paspaudus gaminys ima švytėti. Taip pat susiduriame su gaminiais, kuriuose tokio šaltinio nėra, o tai suteikia galimybę juos pritaikyti dekoravimo požiūriu. Dažniausiai viduje įdedama stora žvakė, kurią galima uždegti vakare. Jie taip pat puikiai atrodo su viduje esančiomis šviesų girliandomis, kurios sukurs ypatingą atmosferą interjere.



Rinkitės "Mondex" internetinėje parduotuvėje esančius dekoratyvinius priedus



Internetinėje parduotuvėje "Mondex" rasite daugybę juodų žibintų modelių, kuriais galite papuošti savo interjerą. Tarp mūsų pasiūlymų negalėjome nepaminėti CRISTIE MINI modelio juodos marmuro spalvos su skaidriu gaubtu, kurį galėsite pastatyti ant komodos. LUCIE BLACK pinti žibintai taip pat įdomiai papuoš jūsų interjerą - veikiami šviesos jie sukurs nepakartojamą apšvietimo efektą.



Taip pat žiūrėkite kitus gaminius ir įrašus:



Pakraunama...