Kalėdų eglutės

Filtruoti pagal
Price
Manufacturers
Simbolis
Brūkšninis kodas
Spalva
Ilgis [cm]
more... less
Plotis [cm]
more... less
Aukštis [cm]
more... less
Pakuotės tipas
Medžiaga
Rūšys
Filter

Kalėdų eglutė - tradicija, kurią mėgsta daugelis žmonių


Kalėdų eglutės puošimas - tai XVI a. atsiradusi Elzaso krašto tradicija. Būtent ten medžiai buvo puošiami popieriniais papuošalais ir obuoliais - nuoroda į rojaus medį. Daugelis ant jos dedamų papuošimų turi savo reikšmę - Betliejaus žvaigždė, angelai arba pačių Kalėdų eglučių įžiebimas, kuris krikščioniškoje tradicijoje nurodo, kad Kristus yra šviesa pagonims. Kalėdų eglutės yra tai, ko turėtų būti net kiekvienuose namuose, kaip šios ypatingos akimirkos šventimo išraiška tikintiesiems. Daugelyje šeimų eglutės puošimas yra įvykis, suburiantis visus namiškius. Rekomenduojame dirbtines eglutes, kurių neabejotinas privalumas tas, kad jos nepraranda spyglių ir gali būti naudojamos kelerius metus. Tarp turimų pasiūlymų galite rasti "Tatra Dekor" modelį "Prima Stell", kuris priklauso didelėms 135 cm aukščio eglutėms. Tradicinis ant eglutės dedamų papuošalų pasirinkimas patiks visiems namiškiams.


Originali Kalėdų eglutė pagerins jūsų namų dekorą


Kalėdųeglutės gali būti pagamintos ne tik iš dirbtinių spyglių, bet ir iš kitų medžiagų. Pasirinkus tokią eglutę, jums pavyks patraukliau dekoruoti pasirinktą namų kambarį. Mūsų asortimente esančios mažos ir didesnės eglutės yra įvairių spalvų, kurias papildo neįprastos medžiagos, pavyzdžiui, veltinis. Vienas iš pasiūlymų - eglutės modelis iš raudono veliūro. Trisdešimties centimetrų aukščio eglutė idealiai tinka stalui. Įdomi medžiaga prisideda prie to, kad papildomų dekoracijų nereikia. Be to, intriguojanti spalva puikiai dera prie kalėdinių tendencijų kanono. Originalių dirbtinių kalėdinių eglučių pirkimas pigiai yra dalykas, kuriam daugelis žmonių teikia didelę reikšmę. Siūlome jums variantus, kurie dėl savo įkvepiančio dizaino ir patrauklios kainos gali jus sudominti.


Naujoviškos Kalėdų eglutės visada yra geras pasirinkimas


Kalėdų eglutės gali būti visai nepanašios į tradicinius žaliuosius variantus. Tarp mūsų pasiūlymų rasite tokių, kurios jus sužavės dizaino, pagal kurį buvo sukurtos, modernumu. Kalėdų eglutė, kuriai nereikia stalo, yra vienas iš tokių variantų. Siūlome keturiasdešimties centimetrų aukščio modelį su integruotomis LED lemputėmis. Šis naujoviškas variantas puikiai papildo minimalistiniu stiliumi, kuris šiuo metu yra labai populiarus, įrengto buto dekorą. Dirbtinės kalėdinės eglutės suteikia galimybę sukurti patrauklią ir kartu netradicinę kalėdinę dekoraciją. Pasirinkę bet kurią iš mūsų svetainėje siūlomų dirbtinių kalėdinių eglučių, galite būti tikri, kad jos pagamintos solidžiai ir kruopščiai. Retos formos eglutė tikrai patiks ir jūsų namiškiams, ir svečiams. Rekomenduojame dirbtines Kalėdų eglutes, kurios neabejotinai išreikš artėjančių Kalėdų džiaugsmą.


Taip pat skaitykite: kalėdinės dekoracijos, kalėdinės eglutės papuošalai, kalėdiniai papuošalai, kalėdinės eglutės lemputės.


Taip pat skaitykite: "Kalėdinės eglutės - tai neeilinė šventė: Kaip papuošti butą Kalėdoms?

Pakraunama...